Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken Ukrayna’nın tümgenerali Kirilo Budanov bazı açıklamalarda bulunarak savaşın gidişatını değerlendirdi.
Rusya’nın Batı ülkelerinin taleplerine ve baskılarına boyun eğmeyeceğini öngören Budanov, savaşın bitmesinin iki şarta bağlı olduğunu söyledi.

Budanov, savaşın gidişatı ile ilgili yorumda bulundu.
Budanov, “Rusya’nın savaşı sonlandırması Putin’in ölmesine ya da Ukrayna’nın zaferini ilan etmesine bağlı” dedi. Kiev’in üst düzey isimlerinden olan Budanov, Putin’in savaşı bitireceğini umut etmenin gerçekçi olmadığını söyledi.
New Voice of Ukraine isimli medya kuruluşuna konuşan Budanov, “Bu Putin’in sonu, çıkmaz bir yola girdi. Bütün dünya için bir savaş suçlusu haline geldi. Merak etmeyin, Ukrayna bu savaşı kazanacak” ifadesini kullandı.
Budanov, “Onu savaştan vazgeçirmeye çalışmak stratejilerden biri fakat bu neredeyse gerçek dışı” dedi.
Trump, Erdoğan'a "aptal olma" dediği mektubu New York'taki barında sergiliyor39 izlenme
TBMM'ye yasa teklifi verildi: Yap-İşlet-Devret kazığını bitirin!42 izlenme
AKP'de sekizinci başkan istifası geldi! Parti teşkilatı domino taşı gibi devriliyor: İlk resmi açıklama7 izlenme
Bakan Bayraktar'dan ‘kalıcı yaz saati’ savunması: "Karanlık saatler azaldı"22 izlenme
Sedat Peker'in Süleyman Soylu'nun danışmanı hakkındaki iddialara, Ali Faik Hacıoğlu'ndan yanıt geldi63 izlenme
AKP'li belediyenin iftar programında protokol oruç açarken, dakikalarca yemek kuyruğunda bekleyen halk isyan etti! 'Millet aç, aç!'32 izlenme
İstanbul’daki Suriyeliler eyleminde arbede çıktı!258 izlenme
387 kişinin alınacağı iş için sonu olmayan kuyruk68 izlenme