Home
16 Temmuz 2020 ( 111 izlenme )
Reklamlar

Ulu Önder için çirkin paylaşım!


Ayasofya’nın ibadete açılmasının ardından bir sosyal medya kullanıcısı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e karşı çirkin saldırılarda bulundu.





A. D. ismiyle paylaşım yapan kullanıcı, Anıtkabir'in fotoğrafını paylaşıp “Sayın Cumhurbaşkanım Ayasofya'yı açtınız. Şu necis ve görüntü kirliliği olan anıtı da yıkmanızı bekliyoruz. Bu iş de baya gecikti, sabrımız tükenmek üzere. Buranın da yıkılmasını bekliyoruz. Putlarını da unutmayın lütfen” dedi.

MİLYONLARIN KALBİNDEN ATATÜRK'Ü SİLEMEZSİNİZ
Anıtkabir'le ilgili yapılan çirkin paylaşıma binlerce kişi tepki yağdırdı.

Çirkin saldırı, İYİ Parti'yi harekete geçirdi. Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, “Ayasofya kararı sonrasında Atatürk'e düşmanlık içeren ifadeler, AK Parti cenahında en çok ben hakaret ederim haline geldi. Atatürk düşmanlığı size fayda değil, zarar getirir” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray “Bakalım bu kansız itleri, vatan haini kahpeleri tutuklayacak savcımız var mı” diye sordu.

İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır “Türkiye Cumhuriyeti Savcılarını göreve çağırıyorum” diyerek İçişleri ve Adalet bakanlıklarına çağrıda bulundu.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/uluondericincirkinpaylasim5933762/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li belediye Cemevine dava açtı! Cenaze aracı icralık! İmamoğlu'ndan kongre hamlesi Konya barınağındaki hayvanları sahiplendiler Almanya'ya kaçak giren Türkler yoksulluk sınırını geçiyor: Kaçak Türk aileye ayda 1500 euro veriliyor