Anasayfa1
09 Ekim 2019 ( 305 izlenme )
Reklamlar

Vakfına bir kıyak daha! Belediye kasasından 5 milyon lira…


Osmangazi Belediyesi, AKP’lilerin kurucusu ve yöneticisi olduğu İlim Yayma Vakfı’na öğrenci yurdu inşa edecek. Belediye kasasından toplam 5 milyon 982 bin lira harcanacak.



Bursa’nın AKP’li Osmangazi Belediyesi, AKP’lilerin kurucusu ve yöneticisi olduğu İlim Yayma Vakfı’na öğrenci yurdu inşa edecek. Belediye “Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt İnşaatı işi” başlığıyla 21 Ağustos tarihinde ihale yaptı. Yapılan ihale ile birlikte AKP’lilerin vakfına öğrenci yurdu yapımı için belediye kasasından toplam 5 milyon 982 bin TL harcanacak.

BİLGİ BİLE VERİLMEDİ

Birgün Gazetesi’nden İsmail Arı’nın haberine göre; AKP’lilerin kurucusu olduğu vakfa belediye kasasından para harcanarak yurt yapılmasına ilişkin BirGün’e konuşan Osmangazi Belediye Meclisi CHP Grubu Sözcüsü Sefa Yılmaz, ihaleye ilişkin kendilerine bilgi verilmediğini söyledi.

CHP’li Yılmaz, “Osmangazi Belediyesi’nde iktidar partisi AKP belediye encümeninde talep etmemize rağmen bize yer vermedi. Bu nedenle encümenin yaptığı ihale ve sair işlemlerden bilgi sahibi olamıyoruz. Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt inşaatı işinden bilgimiz olmadı. Kaldı ki belediye başkanı bizim bugüne kadar belediye meclisinde verdiğimiz hiçbir soru önergesine cevap da vermemiştir” dedi.

https://www.abcgazetesi.com/bilalerdoganinvakfinabirkiyakdahabelediyekasasindan5milyonlira46724

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Var olan yasalar yetmedi: Erdoğan nasıl 'gazi' olacak? 174 bin Suriyeli, Türk vatandaşı yapıldı! Kız, yeğen, damat toplanıp belediyeye çökmüşler! Zamlardan bunalan pazarcı esnafı fiyatları Diyanet'in fetvasıyla savundu 'Fiyatları tayin eden Allah’tır'