Turizm şirketleri değişim talepleri için özel ekipler kurarken, erken rezervasyon ile satın alınan ve seçim dönemine denk gelen paket turların yüzde 90'ı iptal edildi. Yurtiçi organizasyonlarda herhangi bir sıkıntı yaşamayan turizm sektörünün önde gelen örgütleri, yabancı havayolu şirketlerine ve otellere yazı yazarak, erteleme kolaylığı istedi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, seyahat acentalarıyle yaptıkları görüşmelerde erken rezervasyon ile paket tur satın alan vatandaşların yüzde 90'a yakınından değişiklik ve iptal talebi geldiğini öğrendiklerini açıkladı.
“ÖNCE DEMOKRASİ” DEDİLER
Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu ise “Bütün şirketler para iadesi yaptı. Yani ‘Gitmezsen parasını ödersin' şeklinde bir yaklaşımda bulunmuyorlar. Önce demokrasi diyorlar. Bu sevindirici bir şey” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu sordu: 36 milyar dolar nereye gitti?131 izlenme
Sahte imza soruşturmasında pes dedirten detaylar: Ehliyet sonucu 10 puandan 72'ye yükseltildi, 22 de suç kaydı var!12 izlenme
Emekli maaş zammını kuruşu kuruşuna doğru bilmişti: Bayram ikramiyesi için net rakam verdi8 izlenme
"Ersin Düzen’in keyfi yerinde, iyi para kazanıyor"118 izlenme
Gazilerin emeklilik hakkı geri alındı, maaşları kesildi!247 izlenme
Ahlat’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün yeri belli oldu519 izlenme
Onur Şener cinayeti sonrası bir istek şarkısı dehşeti daha!82 izlenme
Gökçeada'da Meryem Ana Panayırı iptal edildi44 izlenme
Son Dakika: TÜİK, Ocak-Mart 2022 dönemine ilişkin GSYİH verilerini yayınladı.
Müthiş iddia: Murat Ongun'u gözaltına alan başkomiser FETÖ üyeliğinden tutuklandı
Bir başarı daha cezasız kalmadı!
Kredi ve mevduatta dikkat çeken gelişmeler: İşte patronları isyan ettiren tablo