Milas Fesleğen ve Ortaköy bölgelerinde yangın bölgelerini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye bir grup kadın tepki gösterdi. O anlar vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.
Bölgeye helikopterle gelen Pakdemirli’yi karşılayan bir kadın, “Beyefendiler ancak teşrif ediyorlar. İnsanların canı, malı yandı. Helikopterler yeni geldi. Sinirler gergin. Gece dört buçuğa kadar sizi bekledik. Helikopterler neredeydi? İnsanların malı mülkü yandı. Sabaha kadar uğraştık dağlarda. Yazıklar olsun! Hükümete yazıklar olsun, hükümet istifa!” diye bağırdı.
BAKAN PAKDEMİRLİ “BURDAYIZ” DİYEREK BÖLGEYİ TERK ETTİ
Tepkiler üzerine bölgede kalmayan bakan Pakdemirli, “Buradayız” yanıtı verdikten sonra, beraberindekilerle birlikte bölgeden ayrıldı. Tepki gösteren kadınlar gözyaşları içinde, “İki gündür buradayız, yangını söndüreceğiz diye söz verdik, söndüremedik. Helikopter gelse söndürülecekti” diyerek tepkilerini dile getirmeye devam etti.
İstiklal Caddesi'nde gezen Lübnanlı şahıstan alçakça sözler! "Buradaki kadınları 100 dolara alabiliriz"
Orta Doğu’da kaos: Reuters’tan Erdoğan hakkında çarpıcı analiz
Bir kuruş maaşı olmayan öğretmenler, iller arası mülakata katılmak için 7 bin TL harcayacak: Öğretmen adaylarına yatacak yer bile yok!
Bu anket için 680 bin lira verdiler!
Özel'den 'komisyon' çıkışı: CHP'nin kararını açıkladı "Bütün sorunların çözümü için..."
Sahte inşaat mühendisi dört baraj yapmış! Devam eden iki projesi de var
AKP'de kongre krizi! Adaylığı kabul edilmedi destekçileri salonu terk etti
İBB'deki usulsüzlükler Sayıştay raporuna girdi: Derneklere ve vakıflara para saçılmış!
Milyonlarca emekli için bir umut belirdi! SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranı artar mı?
Berna Laçin dün akşam elektriğe gelen zamma isyan etti!