Milas Fesleğen ve Ortaköy bölgelerinde yangın bölgelerini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye bir grup kadın tepki gösterdi. O anlar vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.
Bölgeye helikopterle gelen Pakdemirli’yi karşılayan bir kadın, “Beyefendiler ancak teşrif ediyorlar. İnsanların canı, malı yandı. Helikopterler yeni geldi. Sinirler gergin. Gece dört buçuğa kadar sizi bekledik. Helikopterler neredeydi? İnsanların malı mülkü yandı. Sabaha kadar uğraştık dağlarda. Yazıklar olsun! Hükümete yazıklar olsun, hükümet istifa!” diye bağırdı.
BAKAN PAKDEMİRLİ “BURDAYIZ” DİYEREK BÖLGEYİ TERK ETTİ
Tepkiler üzerine bölgede kalmayan bakan Pakdemirli, “Buradayız” yanıtı verdikten sonra, beraberindekilerle birlikte bölgeden ayrıldı. Tepki gösteren kadınlar gözyaşları içinde, “İki gündür buradayız, yangını söndüreceğiz diye söz verdik, söndüremedik. Helikopter gelse söndürülecekti” diyerek tepkilerini dile getirmeye devam etti.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, hukuksuzlukları Adalet Bakanı’nın önünde tek tek sıraladı
Milyonlarca lira borcu olan belediyede AKP'lilerin maaşları ortaya çıktı!
Seçil Erzan topladığı paraların nerede olduğunu açıkladı
'Şeriat gelecek' diye slogan atan bir grup Boğaziçilileri tehdit etti, polis izlemekle yetindi!
Numan Kurtulmuş, 2023'te AKP iktidarı olursa halkın başına gelecekleri böyle anlatmış !
Bakan Kaya: AKP iktidarları döneminde kadınları daha güçlü hâle getirecek çalışmalar yapıldı
Hüsnü Mahalli: Olan yine Türkiye'ye oldu
Okullardaki temizlik eksikliği İstanbul Valisi ile Şişli Belediyesini karşı karşıya getirdi
Atatürk'ün kurduğu THK'ya çökme planı
Üniversitelilere mezar olmuştu: Kapatma kararına rağmen açık kalmış
Yeni Akit ve AA 'İsrail ile ticaret'te ters köşe oldu: Bakanlık haberlerini boşa düşürdü
AKP'nin Ankara adayı Özhaseki'nin 'okumuş hainler' sözü yıllar sonra gündem oldu
Aksu Belediye Başkanı CHP'den istifa etti!
AKP'yi sarsacak bomba iddia! AKP'li yöneticiler o partiye katılacak!