Tarım ve Orman eski Bakanı ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Vahit Kirişçi WhatsApp hesabından yaptığı hikaye paylaşımı ile gündem olmuştu.
Kahramanmaraşlı bir muhtardan gelen istek mesajını yanlışlıkla paylaşan Kirişçi, isteği geri çevirmedi.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Hacıbebek mahallesi muhtarı Sinan Kilit, 'yıllardır davamıza hizmet veren mahalleliyiz' diyerek eski Vahit Kirişçi'den torpil isteğinde bulundu oldu.
Orman Müdürlüğü'nde operatör olmak için mülakata giren yeğeni için torpil isteyen Sinan Killit, "Avni Gök vatandaşımıza yardımcı olursanız muhtarlık ve mahallem adına çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Vahit Kirişçi ise kendisine gelen bu torpil talebini kabul etmiş ancak bunu başkasına yolarken yanlışlıkla WhatsApp durumundan paylaştı. Kirişçi'nin muhtarın torpil talebini gerçekleştirdiği açıklanan işe alım listesiyle belli oldu.

Vekile ismi giden 'yeğenin' yapılan mülakatta en yüksek puanı alarak kadroya birinci sıradan girdiği görüldü.

Bar ve restoranların saat isyanı! "Müşteri geldiğinde dükkan kapanacak!"57 izlenme
AKP’li vekilden çocuklara ‘torpil tavsiyesi!’46 izlenme
Bu neyin kafası ? #Hayır'cıları pkk destekçisi, evet diyen teröristbaşını haklı görüyor !440 izlenme
Tarikatta çocuk istismarı davası öncesi pankart açan kadınlar gözaltına alındı33 izlenme
Mansur Yavaş’tan Çin Ankara Büyükelçiliği’ne yanıt: Kararlılığımızı ortadan kaldırmaz112 izlenme
Ahmet Şık’tan 50 milyon dolar iddiası! "Gizlilik kararı olan dosya Suudi Arabistan’a mı satıldı?"40 izlenme
Ankara'da ucuz et dönemi başlıyor: Mansur Yavaş tarih verdi19 izlenme
AKP'li vekilin deprem sözlerini duyunca çılgına döndü: "Ben o Bakanların yerinde olsam sokağa çıkamam, halk onların yüzüne tükürdü. Hakettiler mi; bin kez hakettiler"15 izlenme
Sağlık Bakanı Koca: Küresel Covid aşı baskısına boyun eğmemiz mümkün değil
Bakan Koca açıkladı: 76.341 yeni vaka tespit edildi, 82.203 kişi sağlığına kavuşurken, 174 kişi hayatını kaybetti!
Bakan Koca açıkladı: 19.256 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.062.960’a, can kaybı da 18.602’ye yükseldi!
'Parla' marşı, yapay zekâ ile Zeki Müren tarafından seslendirildi