Yavuz Oğhan'dan canlı yayında bomba Veyis Ateş iddiası! 'Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istemiş'

139 izlenme 14 Haziran 2021
Reklamlar
Yavuz Oğhan KRT TV'de katıldığı bir programda Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğini öne sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündemden düşmeyen HaberTürk sunucusu Veyis Ateş'e ilişkin bomba bir iddia daha öne sürüldü. 

KRT TV'de yayınlanan programa katılan Yavuz Oğhan, Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğini öne sürdü. 

Oğhan, HaberTürk yazarı Sevilay Yılman'ın Ateş ile Korkmaz arasındaki telefon görüşmesinin ses kaydını dinleyip kendisine söz konusu iddiayı anlattığını da söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Belediyenin milyonluk ihalesi AKP’li başkanın yeğenlerine gitti! Özgür Özel görevden alınacak mı? Murat Yetkin, Ankara kulislerinde konuşulan en tehlikeli senaryoyu açıkladı! "Mahkeme 15 Eylül'ü beklemeyebilir" Engin Polat’ın hesabından aylar sonra maskeli paylaşım Eski CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına girişlere izin vermeyen komiserden itiraf: "Talimatı ben verdim"