Gazeteci Yeldana Kaharman Elazığ'da ölü bulunmuştu. Kaharman'ın AKP Elazığ Milletvekili ve Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar tarafından öldürüldüğü öne sürülmüştü.
Geçtiğimiz günlerde bir video yayımlayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker de bu iddiayı yeniden gündeme getirmişti. Bunun üzerine Tolga Ağar bir açıklama yapmış ve hukuki sürecin tamamlandığını söylemişti. Olaya yayın yasağı geldiğinden, Yeldana Kaharman soruşturmasının akıbeti bilinmiyordu.
Kaharman'a ait otopsi raporları, geçtiğimiz gün gazeteci Baransel Ağca tarafından Twitter'da yayımlanmıştı. Ağca'nın paylaşımlarının ardından dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Ağca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hakkında bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.
"Savcılık yine hakkımda soruşturma açmış. İl dışında olduğum için bayram sonu ifadeye gideceğim" diyen Ağca, "Muhtemelen yine eski bir tweeti suç unsuru yaptıkları fakat aslında gazetecilik faaliyetini cezalandırdıkları bir soruşturma. Siz siz olun savcılarımızı göreve çağırmayın" ifadelerini kullandı.
Büyük düşüş! Konut satışları yüzde 48.6 düştü44 izlenme
CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu: 19 bin 502 yığma taşıma seçmen tespit ettik353 izlenme
İktidar halka 'acı reçete' sundu, silah harcaması rekor kırdı! Milyarlar sağlığa değil örtülü ödeneğe akıyor!35 izlenme
Özgür Özel'den Nagehan Alçı'ya depremzede tepkisi: "Allah o konforu sana nasip etsin!"12 izlenme
Fiyatına değil ama ürüne kelepçe!33 izlenme
Mustafa Kemal’in tarihin akışını değiştiren kararı85 izlenme
Yarım kalan ihale 605 milyon TL farkla AKP’li isme gitti27 izlenme
Bir yılda 4 bin 607 inşaat şirketi kapandı!39 izlenme
Uzm. Çvş. Mehmet Emre Teke Pençe-Kilit bölgesinde şehit oldu
MHP'li yobaz başkandan 'Filenin Sultanları' ile ilgili skandal paylaşım!
“Bu ülkede bir şekilde ölürsün” notuyla paylaşım yapan vatandaş: “Bu memlekette nasıl öleceğinizi düşünmeyin. Enflasyon yüksek, insan hayatı ucuz”
AKP'li eski vekil Erdoğan'ı deşifre etti! Bu fotoğrafı hatırlatıp o soruyu sordu...