Öztürk, hastanesinin de faaliyetlerine devam ettiğini ve kapatılmadığını söyledi.
Öztürk, soruşturma dönemi boyunca, iki yıllık süreçte, hiçbir bebeğin hastanelerinde ölmediğini söyledi. Aynı zamanda çete lideri sıfatı ile yargılanan Fırat Sarı'nın hastanesi ile hiçbir bağının olmadığını belirtti.
Öztürk, hastanenin İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunmasına rağmen Sakarya'ya taşınmasına ilişki raporları da reddetti.
16 bin yanlış göz ameliyatının raporlanmasına ilişkin ise hastane sahibi Seçim Öztürk, "Evet göz alanında bir sıkıntımız var" dedi.
Öztürk, hastanesinin de faaliyetlerine devam ettiğini ve kapatılmadığını söyledi.
Savcılık: Man belgeleri gerçek
AKP'li emeklinin pişmanlığı: “Haram zıkkım olsun. Beklemiyordum bunu. Sürekli ona oy veriyordum bu sene de verdim ama bundan sonra vereceğimi düşünmüyorum”
Kızılay yöneticilerinin tamamı yandaşlardan!
Bakanlığa tam 2.5 kat daha fazla fiyata dezenfektan satmış!
İETT şoförleri isyan etti: Lütfen bize yardımcı olun
Türkiye yanarken düğüne gitmişti! THK Başkanı Aşçı'dan istifa kararı
Erdoğan’ın avukatlarının Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in beraatine itirazı reddedildi!
Sandığa gitmeden hafızaları tazeleyelim…
Türkiye'de yaşanan ağır ekonomik krizin özeti okul kantinleri! 'Tost 10, ayran 4 lira, canım çekiyor ama alamıyorum'