Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR), Diyarbakır İl Başkanlığı binasındaki tabelasındaki ‘Amed' ifadesi dikkat çekti. Partinin Diyarbakır İl Başkanlığı binasındaki tabelasındaki Kürtçe tercümesinde Diyarbakır yerine Amed ifadesinin yer alıyor.
Lig'de oynanan BursasporAmedspor maçı öncesi çıkan olaylarla ilgili “Bize göre Amed diye bir yer yoktur” diyerek tepki gösteren Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu konuyla ilgili ne diyeceği merak konusu oldu.
Kamuoyunda adı terör örgütü Hizbullah ile anılan Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR), Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldık” açıklamasını yapmıştı.
Seçimler yaklaşırken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldığı bir televizyon programında HÜDA PAR'ı ‘yerli ve milli bir yapı' olarak ilan etmişti.
Sözcü
EYT'lileri ilgilendiriyor: Yarın son gün, bunu yapmazsanız yeni yılda %54 zamlı ödeyebilirsiniz.38 izlenme
CHP’li Yavuzyılmaz’dan ‘kontrollü toprak kayması’ tepkisi: "İş makinesinin orada ne işi var?"39 izlenme
Edirneli esnaf 'İşte 2022 Türkiye'si. Vatandaş ikinci el ayakkabıyı bile alamıyor!'45 izlenme
CHP'nin TBMM nöbeti sürüyor: "Emekliler açlığa, yoksulluğa ve sefalete mahkum edildi"21 izlenme
İstiklal Caddesi’ndeki saldırıyla ilgili bir tutuklama daha!43 izlenme
KKTC'de sandıktan Tufan Erhürman çıktı! AKP'nin desteklediği Ersin Tatar dönemi sona erdi21 izlenme
AKP'li belediye depremden 9 gün sonra muhtarları Kıbrıs'a götürdü!34 izlenme
İnce: Kaybedecek bir günümüz bile kalmadı286 izlenme