Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu, AKP'nin ise Ardahan'da seçimlerin iptal edilerek yenilenmesi için yaptığı itiraz başvurularını reddetti.
YSK, siyasi partilerin 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlere ilişkin yaptığı itiraz başvurularını görüşmeye devam ediyor.
Bu kapsamda kurul, CHP'nin Hatay ve İskenderun'da, İYİ Parti'nin Ordu'daki yerel seçimin iptal edilerek yenilenmesi için "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yaptığı itiraz başvurularını kabul etmedi.
Kurul ayrıca AKP'nin Ardahan'da seçimin iptal edilerek yenilenmesi için yaptığı olağanüstü itirazla ilgili de ret kararı verdi.
KRT
Yurt dışı oyları İstanbul'da 7 kilitli odaya kapatıldı50 izlenme
Adında Atatürk olunca iptali kolay oldu!85 izlenme
Avrupa’nın en kötü üçüncü ülkesi: Türkiye!85 izlenme
CHP araştırdı: İşte olması gereken asgari ücret!48 izlenme
Sıra onda! At yarışlarında da milyonlarca liralık vergi sıfırlanacak!43 izlenme
Barış Pehlivan açıkladı: Bir uyuşturucu kaçakçısı, bir istihbaratçı, bir yüksek yargı mensubu, milyarder kadının şirketine nasıl çöktüler?31 izlenme
Faiz kararı vatandaşa nasıl yansıyacak?24 izlenme
Öğretmen maaşlarının düşük olmasını eleştiren öğretmene ceza!40 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Hükümet düşecek, fiyatlar da düşecek. Başka türlü düzelmez"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 384.509'a, can kaybı 10.558’e yükseldi!
İPA anketine göre vatandaşlar ulaşamıyor! Ayçiçek yağı da lüks oldu
Cami için sokağın ortasına 3 tane çelik kasa kurulmuş!