Aralarında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de bulunduğu yurttaşlar, suç duyurusunda bulunmaya yürüyüş yaparak gitti.
Daha önce BELTUR’un işlettiği, Büyükada Şehir Hatları Vapur İskelesi üzerinde bulunan ve işletmesi AKP döneminde TÜGVA’ya verilen kafeterya, mahkeme karıyla İBB'ye geçmiş, TÜGVA’nın tahliye işlemini gerçekleştirmemesi üzerine İBB ve Adalar Belediyesi zabıtaları tarafından boşaltılmak istemişti.
Tahliye işlemini gerçekleştirmek için iskeleye giden İBB’ye bağlı zabıtalar, üst katta bekleyen polislerin engeliyle karşılaşmış, polislerin önünde TÜGVA çalışanları oldukları belirtilen kişiler ile zabıtalar arasında arbede yaşanmıştı.
Taksi ücretlerine 6 ay sonra yeni bir zam daha! İşte geçerli olacağı tarih...
BM'de Netanyahu'ya protesto! Kürsüye gelince salon boşaldı
Maaş almıyorum diyen Fatmanur Altun, belgeleri görünce böyle çark etti! "Evet bir ücret var ama..."
MÜSİAD TÜSİAD'ın açıklamalarına "toplumsal huzuru zedeleyici içerikte" dedi
Öğretim üyesi, online derste depremzede öğrencisiyle dalga geçti! "Bırak ya sanki atom bombası attılar”
Vatandaşlardan Kürşat Ayvatoğlu olayı sonrası AKP'ye tepki yağıyor! 'Pazarı bırakıyorum artık pudra şekeri satacağım! Bunun cezasını sandıkta vereceğim!'
Erdoğan, avukatının vekaletine son verdi
AKP'de istifa kavgası büyüyor! AKP’den istifa eden Yeneroğlu’ndan Mahir Ünal’a sert yanıt!
Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e tekrar saldırdı!
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in tedavi gördüğü hastanenin önünde açıklama yaptı: "Şu anda kalbi oldukça iyi bir şekilde atıyor bir destek olmadan çalışıyor"
‘Peygamber soyundan geliyoruz’ diyerek dolandırdılar!
‘Şahsım’ istediği havayı yaratamadı: Baskıcı, yağmacı, gerici rejim kaybedecek
Saros kıyıları işletmeye açılıyor!
İstanbul 4.2 ile sallandı! Naci Görür'den ilk açıklama: "Deprem kırılması muhtemel fayda meydana geldi"