Yüzlerce yurttaş, Büyükada İsklesi'ndeki kafeteryayı mahkeme kararına rağmen boşaltmayan TÜGVA'ya suç duyurusunda bulunmak için yürüdü!

48 izlenme 08 Ekim 2021
Reklamlar
Yüzlerce yurttaş, Büyükada İsklesi'ndeki kafeteryayı mahkeme kararına rağmen boşaltmayan TÜGVA hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aralarında Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de bulunduğu yurttaşlar, suç duyurusunda bulunmaya yürüyüş yaparak gitti.

NE OLMUŞTU?

Daha önce BELTUR’un işlettiği, Büyükada Şehir Hatları Vapur İskelesi üzerinde bulunan ve işletmesi AKP döneminde TÜGVA’ya verilen kafeterya, mahkeme karıyla İBB'ye geçmiş, TÜGVA’nın tahliye işlemini gerçekleştirmemesi üzerine İBB ve Adalar Belediyesi zabıtaları tarafından boşaltılmak istemişti.

Tahliye işlemini gerçekleştirmek için iskeleye giden İBB’ye bağlı zabıtalar, üst katta bekleyen polislerin engeliyle karşılaşmış, polislerin önünde TÜGVA çalışanları oldukları belirtilen kişiler ile zabıtalar arasında arbede yaşanmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD Başkanı Biden Kiev'i Ziyaret Etti YSK İstanbul seçimlerini iptal etti, ünlü isimler sosyal medyadan tepki gösterdi Sedat Peker'in iddialarında yer alan Aliye Uzun kimdir? Tutuklu İBB görevlisi cezaevinde kalp krizi geçirdi