Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini açıkladı. Sansüre gazeteci Zafer Arapkirli'den tepki geldi.
Ahmet Davutoğlu ile kişisel YouTube kanalında söyleşi yapan Yavuz Oğhan'ın RS FM'deki programına son verildi. Oğhan ayrıca kendisiyle birlikte İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin yaptığı "söylemesibizden" programının da artık RS FM’de yayınlanmayacağını açıkladı.
Gazeteci Zafer Arapkirli sansüre sessiz kalmadı. Arapkirli kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile RS FM'den ayrıldığını duyurdu. Arapkirli, "RSFM İLE BURAYA KADAR..mış 3 yılı aşkın bir süredir her sabah 07.0009.00 arası sizlerle SEYRİ SABAH eylediğimiz @rsfm978 ile yollarımızın ayrıldığını, ben de duyurmak isterim. Özgürce, onuru ile gazetecilikyayıncılık yapmak isteyene yer mi yok? Mekan mı yok? Görüşürüz" diye yazdı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/zaferarapkirlisansuruprotestoettih8857.html
Giresun'da açığa alınan Dr. Özlem Yağdıran görevine iade edildi!236 izlenme
Devlet sanatçılarını ''çıplak insanlar var'' diye şikâyet ettiler!348 izlenme
Geçim istiyorsanız seçim isteyin!24 izlenme
Doğukan Çep'in gazetelere servis edilen ifadesinin yalan olduğu ortaya çıktı! Sinan Ateş’in öldürülmesini torbacı cinayetine çevirmek için yalan ifade servis edilmiş51 izlenme
Utanç veren olay! Şehitliğin demir korkulukları çalındı!45 izlenme
CHP lideri Özgür Özel ve Mansur Yavaş Saraçhane'den seslendi: ‘‘Sokak çağrısı yapıyorum!’’44 izlenme
İstanbul’da kaçak göçmen baskını! Mahalleli evden eşya fırlattı34 izlenme
Akşener'in, Nisan 2022'de Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesine ilişkin "Herkesin aday gösterdiği bir insan reddedilir mi?" dediği ortaya çıktı54 izlenme
İmamoğlu Anadolu turuna Safranbolu’da devam etti: "Mayıs ayında söz milletin, haydi güle güle diyeceğiz"
Mansur Yavaş’tan Turgut Altınok’a: "Altı aydır aklınız neredeydi?"
Vatandaşı 10 milyar borçlandıracak kredi adımı!
İmamoğlu davasının arkasında neler var? İsmail Saymaz: O hakim hakkında müfettişler görevlendirildi