İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikaların kutlama yapmak istediği Taksim Meydan’ında 2013’ten bu yana en geniş güvenlik önlemleri aldı. Sabah erken saatlerde Taksim’e çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Hareketliliğin olmadığı Taksim’de otellerde kalan turistlerin de araç bulamadığı için valizleriyle yürüyerek alandan ayrıldığı görüldü.
İstanbul Valiliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan önlemler kapsamında; sabah erken saatlerde Taksim Meydanı’na çıkan yollar trafiğe kapatıldı.
Cadde ve sokaklarda araç parkına izin verilmezken, çöp konteynerleri de kaldırıldı. Farklı ülkelerden İstanbul’a gelen ve Taksim çevresinde otellerde kalan turistler de havalimanına gidecek transfer bulamayınca valizleriyle alandan ayrıldı.
Taksim, Şişhane, Kabataş, Mecidiyeköy, Şişli, Saraçhane, Beşiktaş Meydanı ve Dolmabahçe’de otoparklarda bulunan park halindeki araçlar kaldırıldı.
Tedbir alınan alanlarda belediyelere ait araç ve personelin bulunmasına da izin verilmedi. Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar araç bulamayınca yürüdü.
Tele1
Alman yargısı Demirören'in kredi borcunu affetmedi44 izlenme
CHP’li Emir: Erdoğan artık AKP’yi yük olarak görüyor139 izlenme
Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı25 izlenme
Türkiye suçlular için cennet! Interpol'de parmak izi kaydı bulunan çete üyesi, Yerlikaya döneminde vatandaş yapılmış25 izlenme
Mülkiyet gaspının önü açıldı: Herkesin evi tapulu olsa da elinden alınabilecek48 izlenme
Alevi kuruluşlarından Erdoğan'ın açıkladığı pakete tepki: 'AKP tarzı kurnazlığın ürünü'46 izlenme
Hükümete yakın medyanın Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki eviyle ilgili asılsız iddialarına Bodrum Belediyesi'nden tokat gibi yanıt!177 izlenme
Motorine zam geldi! İşte güncel fiyatlar63 izlenme
PTT binaları ihale yapılmadan AKP’ye tahsis edildi!
AKP, deprem bölgesine konteyner yollamak yerine hükümet konağı yapacak
İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ve “mutlak butlan” bekleyenlere: "Utançla hatırlanır, lanetlenirsiniz"
Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle bir devir kapandı! Gözde Gelin'in unvanı değişti