Alışveriş merkezlerinde (AVM) örgütlü bulunan TezKoopİş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, vaka sayısının artışa geçtiğine dikkat çekti.
6 Haziran’da Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada kritik tarihin 15 Haziran olduğuna dikkat çeken Özdemiroğlu, “Ancak gerekli önlemler alınmadı. Çeşitli kentlerdeki AVM’lerden yağmur gibi vaka haberleri geliyor. Hemen önlem alınmalı” dedi.
Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'a bilgi veren Özdemiroğlu, İstanbul, Ankara, Kayseri, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Mardin, Diyarbakır ile Bodrum’daki AVM ve büyük mağazalardan yeni vaka haberleri aldıklarını söyledi.
AVM’lerin açılmasının ne kadar tehlikeli bir karar olduğunun açık olarak kanıtlandığını belirten Özdemiroğlu, şöyle devam etti: “Sendikamıza koronavirüs vakası nedeniyle bilgiler gelmektedir. Bu süreçte geçici olarak kapanan mağazalar olduğu gibi birçok mağaza da ise çalışanlar rotasyona uğratılmaktadır. AVM’lerin 1 Haziran tarihinde açılmasının erken bir karar olduğunu belirten sendikamızın ne yazık ki haklılığı ortaya çıkmıştır. AVM’lerin kapatılma kararının alındığı dönemde açıklanan koronavirüs rakamlarının bugün açıklanan sayıların çok altında olduğu unutulmamalıdır.”
https://halktv.com.tr/gundem/avmlerdekorkutantablovakalaryagmurgibigeliyor427159h
Nagehan da andımızı faşist buldu! Boyalar bir bir dökülüyor!151 izlenme
Kremlin: Putin ve BAE liderleri Rusya'daki isyan girişimini görüştü35 izlenme
Seçime günler kala gizemli para girişi: Hangi ülke ne karşılığında yolladı?36 izlenme
128 milyar doları kim aldı? Kimler kazanç sağladı?117 izlenme
Erdoğan, 23 Nisan geleneğini bozmadı! Yine katılmadı48 izlenme
McKinsey saklı gizli işler için mi seçildi?152 izlenme
Erdoğan, damadı ortada bıraktı! "Yoktum, Cumhurbaşkanıydım"35 izlenme
FIFA, eski İspanyol Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e taciz skandalı nedeniyle 3 yıl futboldan men cezası verdi.42 izlenme