Muhalefeti hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'de katıldığı programda Millet İttifakı'na katılmak için "Babacan ve Davutoğlu ittifaktan çıksın o zaman destekleyeceğim. Cumhurbaşkanı yardımcılığı falan istemiyorum" dedi.
İnce'nin 'Babacan ve Davutoğlu' şartı koştuğu süreçte ise Yüksek Seçim Kurulu yurt dışında ve gümrüklerde oy kullanan toplam seçmen sayısının saat 13.00 itibarıyla toplam 1 milyon 138 bin 743 olduğunu açıkladı.
Kendisine bir videoyla seçimden çekilme çağrısında bulunan TİP lideri Erkan Baş ile ilgili de "Erkan Baş kaale almadığı bir adama neden "destekle" diyor. Ben de kendisini kaale almıyorum. Ben de ona bir teklifte bulunayım. O da üçüncü bölgede adaylıktan çekilsin, bizim adayımızı desteklesin" dedi.
İnce, Mahir Ünal ile görüştüğü iddialarını ise doğrulayarak, "Mahir Ünal ile tabii görüştüm. Elbistan'da bir kişi ziynet eşyam var benim dedi. Ben de Mahir Ünal'ı aradım hemen. Beraber grup başkan vekilliği yaptım. 6 saatlik bir görüşmem yok" dedi.
halktv.com.tr
Feyza Altun 'kozmetik' dünyasının karanlık yüzüne el attı: 'Açıklayamayacağım görüşmeler yaptım'47 izlenme
Özgür Özel'in Aziz İhsan Aktaş iddiası doğru çıkarsa yer yerinden oynar: "Kaçtığı söyleniyor!"20 izlenme
Doğalgaz, kömür, çay ve ray... 23 kamu kuruluşu zarar etti!58 izlenme
Prof. Şenol’u ‘tehdit eden’ şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Limonata gönderdim"51 izlenme
Ela Rümeysa Cebeci'nin eski hali şaşkına çeviriyor... 'Bambaşka bir kadın'21 izlenme
Yine AKP klasiği! Zarrab’ın eniştesine rant, Hataylının zeytinliğine gasp28 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Askıda Kurban' kampanyası112 izlenme
Süleyman Soylu Sonrası Ortalık Toz Duman: Emniyet'te Büyük Tasfiye İddiası! Listede Tam 165 İsim Var71 izlenme