15 Temmuz’un üçüncü yılında şarkıcı Gökhan Özoğuz bir noktaya dikkat çekti. Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere tepki gösterdiği paylaşımında "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" ifadesini kullandı.
![]()
"Askerimizi de yedirtmeyiz"
Özoğuz'un paylaşımına tepki gösteren Hasan Kaçan ise "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" diye yazdı.
Bunun üzerine Özoğuz, "Hasan biz senden iyi biliriz vatanı milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de, o geceki 251 tane şehidimizi nasıl yad edeceğimizi de. O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk askerini temsil eder. Askerimizi de yedirtmeyiz" dedi.
![]()
Gökhan Özoğuz'a "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." diyen Şener'e Balyoz davası sanıklarından emekli kurmay albay Ali Türkşen cevap verdi.
Türkşen, "Nedimciğim ben emekli bir Türk askeri olarak o resimdekilerin FETÖ’cü olduğunu bilmiyorum mesela. Artık seninle benzer sebeplerle hapis yattığım için utanç duyuyorum. Keşke boşuna yatırmasalardı seni de. Zaten böyle döneceğini bilseydi uzun abin kıyamazdı sana. Sen anladın onu..." dedi.
![]()
Şener ise Türkşen'e cevaben "Aliciğim ben de dolgu malzemesi yapıldığınızda utanmıştım siyasi hırsınızdan ama neyse ki geç de olsa yanlıştan döndünüz" dedi.
![]()
Türkşen'in ardından avukat Celal Ülgen de Özoğuz'a destek verdi. Ülgen Twitter'dan yayınladığı mesajda "@gokhanozoguz şaklabanlıkla sanatçılığı ayırabilen halkın sevgilisidir. Doğru söylemiş. Alınganlık niye? Dip not; @aliturksen görevdeyken da kumpas nedeniyle tutukluyken de dik durmuş ve esnememiş, ödün vermemiş komutanımızdır" ifadelerini kullandı.
Meclis açılırken: Özgür Özel hakkındaki fezleke sayısı 31'e ulaştı21 izlenme
MHP'li Cemal Enginyurt'tan bu sefer 'Atatürk' ayıbı!1573 izlenme
Nüfusta Suriyeli yükselişi!142 izlenme
Kütahya Simav'daki 5.4 büyüklüğündeki deprem Yalova'da da hissedildi25 izlenme
Diyanet’ten yarım milyonluk etkinlik25 izlenme
Meclis’te Aile Bakanı Göktaş’a kefenli protesto! "Sayın Bakan, bu kefenin üzerinde öldürülen kadınların isimleri yazılı. 9 Ekim'de 296'ydı, bugün 411. Kafanızı yastığa nasıl koyuyorsunuz"21 izlenme
Ödüllü projenin inşaatı durdu!220 izlenme
Diyarbakır'da 8 yaşındaki küçük çocuğun Atatürk sevgisi! Büstü elleriyle temizledi36 izlenme
Teknoloji devi Apple, Türkiye'deki tüm ürünlerini yüzde 20 artırdı.
CHP İstanbul İl Başkanı belli oldu: Değişim kazandı
Suriyeliler denklik diplomaları alıp üniversiteye giriyor!
İşte pahalılığın kontrolden çıktığını anlatan belgeli haber: Fiyatlar 9 kat arttı, alım gücü düşüşte