FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Altunizade'de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.
15 Temmuz sonrasında toplanan bağışların mağdurlar için kullanılmamasına tepki gösteren Ünal, gazilere hastanenin sözde ücretsiz olduğunu belirtti. Ameliyatı için devletin kendisine; cebinden ödemesi yapmasını söylediğini aktaran Sabri Ünal, "Sevdiğim bir abimden borç alarak doktorun verdiği ameliyat tarihinde hastanede oldum. Lakin içim hiç rahat değildi. 2 yıl geçmiş, Şehit yakınları ve gaziler için 300 küsür milyon tl para toplanmış ve ben ameliyat olmak için borç dileniyordum!" diyerek sitem etti.
Ünal ayrıca, "Başvurduğum bol torpil arayan bir iş yeri 'o gazi Ak Partili değil' diye işe kabul etmedi!" dedi.
"ÖMER ÇELİK DENEN KİŞİ..."
Ünal, neden 8 hastane gezdiğini yaptığı Twitter hesabından paylaştığı bir "flood" ile anlatırken, yaşadığı skandallara şu şekilde yer verdi;
"15 temmuz şehit yakınları ve gazileri için bu kadar para topladınız. Ameliyat paramı bile ben borç almak zorunda kaldım dediğimde 'Ömer Çelik açıklama yaptı ya! O paralar dağıtılmayacak!' deme gereği gördüler" diyen Sabri Ünal, "Siyaset bilmediğim için Ömer Çelik diye birisinin varlığını duymuş ama ne yapar bir haberim yoktu! İnternetten baktığımda gördüğüm durum ileri demokrasinin inleme sesleriydi! Ömer Çelik denen kişi Ak Parti'nin Basın Sözcüsüydü ve Hükümetle veya Aile Bakanlığı ile hiçbir alakası yoktu ve hükümete bağlı aile bakanlığının bir görevlisi çıkıp bana siyasi bir partinin basın sözcüsünün açıklamasını devletin açıklaması gibi satıyordu" dedi.
"O GAZİ AK PARTİ'Lİ DEĞİL' DİYE İŞE KABUL ETMEDİ"
Sabri Ünal, "Aynı gün geçekleşen olaylardan birisi de Fetö'ye göbekten bağlı ve fetönün kirli donu için Üniversite açacak kadar Fetöcü bir Fettahı Tamince'nin haberiydi. İkisinine birden nişan alarak twitimi attım ve İstifa edeceğim dedim!" derken, "Fizik tedavi konusu da boşa çıkınca Ramazan'ı geçirmek üzere memleket'e gittim. 6 ay kaldım. Daha da uzun kalacaktım ama SGK içindeki fetöcüler bir şekilde bize ödenen maaşları çok bulup hepimizi 2100 liraya düşürmeyi uygun görmüşler" dedi.
"Bu benim tabii ki olmayan sinirlerimin şalterini attırdı ve evde bulunan pek çok şeyi kırıp dökmeme ve bir kısım kıymetli evrakı yakıp yok etmeme sebep oldu. Yaktıklarım arasında devletin geri verdiği madalya ve berat da vardı!" diyen Sabri Ünal, yaptığı başvuruda işe girememesini ise, "Şimdilik damat Berat hayatta olsa da bizim berat ateşler içinde yandı kül oldu. Başvurduğum bol torpil arayan bir iş yeri 'o gazi Ak Partili değil' diye işe kabul etmedi!" sözleriyle anlattı.
"Siyaset, torpil, 15 temmuz şehit yakınları için toplanan paralar boş işler. Nefes alıp verdiğiniz için şükredin!" diyen Sabri Ünal, "Ya Fettah! Ya Cengiz! Ya Kalyon! Ya Simit! Ya Ülker! Yapma YAA!" diyerek sözlerini noktaladı.
https://www.haber3.com/guncel/3sayfa/15temmuzgazisiakpartiyeisyanettihaberi5067252
Burası cami değil adliye ! Yerlerde seccade, koridorlarda vaaz !1843 izlenme
AKP'yi çıldırtacak anket sonuçları!28 izlenme
Halk Libya'ya asker göndermeye karşı... İşte çarpıcı anket sonucu63 izlenme
Almanya'dan firari FETÖ'cülere maaş233 izlenme
TTB Başkanı Adıyaman: Vaka sayısının 18'den çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz142 izlenme
'Kadına yönelik şiddet tolere edilebilir düzeyde' diyen Aile Bakanına tepki yağdı!37 izlenme
AKP iktidarı, Amerikancılığını darbe şalıyla kapatmak istiyor!75 izlenme
Bakın FETÖcü diye kimleri alıp kimleri bırakıyorlar?715 izlenme
Kırmızı Et İçin Rusya Kapılarına Dayandık!
Bahisten ceza alan futbolcuya MHP'li vekil kol kanat gerdi
İmamoğlu'ndan İstanbul'un kuraklığına ilişkin çözüm "Deniz suyunun içme suyu olması için çabalıyoruz"
Ekonomi için alarm veren rakam açıklandı: Dış ticaret açığı yüzde 28,8 arttı!