Gazeteci Abdurrahman Dilipak, AKP'nin İstanbul mitingine katılımın az olmasını Gazze konusunda izlenen politikaya bağladı. Dilipak, AKP'nin mitinglerinde Gazze ve pankartı taşıyanların gözaltına alınmasını eleştirerek, "Meydandakilerin sayısı, yorgunlukları size bir mesaj vermiyor mu?" dedi.
Gazze'ye Yeterince Dikkat Çekilmedi: Dilipak, mitingte Gazze'ye yeterince dikkat çekilmediğini ve bu durumun katılımı olumsuz etkilediğini savundu.
Gazze Pankartları Yasaklandı: Dilipak, mitingte Gazze pankartı taşıyanların gözaltına alınmasını eleştirdi.
Filistin'e Destek Mesajı Eksikliği: Dilipak, mitingte Filistin'e yeterince destek mesajı verilmediğini savundu.
Siyonizm ve Netanyahu Kınanmadı: Dilipak, mitingte Siyonizm ve Netanyahu'nun kınanmamasını da eleştirdi.
Dilipak, AKP'ye mitingdeki düşük katılımdan ders almasını ve Gazze ve Filistin konusunda daha duyarlı bir politika izlemesini tavsiye etti.
Erdoğan, mitingde 650 bin kişinin katıldığını açıkladı.
Erdoğan, mitingde 1.5 milyon kişi beklediğini ve katılımdan memnun olmadığını söyledi.
Mitingte "İsrail ile ticareti kes" pankartları açıldı ve bazı kişiler gözaltına alındı.
Dilipak'ın eleştirileri, AKP'nin Gazze ve Filistin politikasının mitingdeki düşük katılımda önemli bir rol oynadığını gösteriyor. AKP'nin bu konudaki tutumunu gözden geçirmesi ve Filistin'e daha fazla destek vermesi gerekiyor.
halktv.com.tr
Ümit Özdağ, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü hedef aldı, İBB Miras video ile Özdağ'a yanıt verdi39 izlenme
ABD sözcüsü AKP'yi yalanladı! "Bizde böyle bir yasa yok"38 izlenme
Erdoğan kadro isteyen taşeron işçileri fırçalıyor 'Yaptıklarımız şımartmasın !'1151 izlenme
İran, Necmettin Erbakan'ın o sözlerini füzelere yapıştırdı, İsrail'e fırlattı26 izlenme
AKP’li yönetim müteahhit bulamadı: 16,8 milyon TL boşa harcandı34 izlenme
Reyhanlı’ya yapılan roketli saldırı kamerada !1610 izlenme
Antakya'da 70 depremzede esnafın elektriğini kestiler! "Bu kadar mı değersiziz devlet gözünde? Ya bizim sefaletimize ortak olun ya da bizi onların zenginliğine ortak edin!"30 izlenme
AKP’de büyük kavga! Öyle mide bulandırıcı şeyler oluyor ki…36 izlenme