Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini iki yıldır Emre Topoğlu yürütüyor. Eski Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar’ın yerine getirilen Emre Topoğlu’nun ilk icraatı makam adasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini kaldırmak oldu.
Eski Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı, makam odasını gösteren fotoğraflarda Atatürk’ün portresi görülürken, yeni Başkan Emre Topoğlu’nun makam odasında paylaştığı fotoğraflarda Atatürk resminin kaldırıldığı görülüyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yıldönümü nedeniyle bu yıl ki anmaların çok daha farklı ve coşkulu olacağını söylemişti. Türkiye 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100'üncü yılına hazırlanırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü'nün makam odasından Atatürk portresini kaldırması eleştirilere neden oldu.
Konuyla ilgili Emre Topoğlu'nun Bakanlık'taki makamına telefonla ulaştık. Topoğlu'nun özel kalem müdürüne, "Atatürk portresinin neden kaldırıldığını" sorduk. Özel kalem müdürü, Atatürk portresinin kaldırma gerekçesini bilmediğini, Emre Topoğlu'nun da şu an bir toplantıda olduğu ifade ederek, konuyu araştırıp Odatv'yi tekrar arayacağını söyledi, fakat aramadı.
EMRE TOPOĞLU HANGİ CEMAATİN MENSUBU
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun Erenköy Cemaati mensubu olduğu iddia ediliyor. Mahmut Hüdâyî Vakfı, Erenköy Cemaati’ne ait. Mahmut Sami Ramazanoğlu'nun 1984 yılında hayatını kaybetmesinin ardından Cemaat’in liderliği Musa Topbaş üstlenmişti. Musa Topbaş’ın da vefatının ardından Cemaatin liderliğini Osman Nuri Topbaş geçmişti.
Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun Mahmut Hüdâyî ve Musa Topbaş’a ilişkin sosyal medya hesabından attığı mesajlar da dikkat çekiyor.
İşte eski Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar’ın makamındaki Atatürk portreli fotoğraflar:


İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun makamındaki Atatürk'ün kaldırıldığını gösteren fotoğraflar:
.jpg)

İşte Topoğlu'nun Erenköy Cemaati'ne ilişkin paylaşımları:



Fethi Yılmaz
https://odatv.com/1919un100uncuyilinibukafaylamikutlayacaksiniz04031914.html
Müdürlere zam yaptı asıl mağdurları unuttu22 izlenme
Kafe-bar çalışanları "Hayatımızı elimizden aldınız, kısmi açılmayı kabul etmiyoruz"83 izlenme
İlhan Taşçı'dan kendisini hedef alan Ebubekir Şahin'e: "TÜİK Başkanına taş çıkartıyorsunuz"34 izlenme
Tomruk deposunu kaldırmak isteyen eski kaymakam konuştu: "Felaket 'geliyorum' demiş"148 izlenme
Kasım'da zam kasırgası geliyor: İğneden ipliğe...13 izlenme
'Tarikat ve cemaat yurtları kapatılsın' bildirisi dağıtan TKP'liler gözaltına alındı!79 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yılı işaret etti! İşte asgari ücret artışı için konuşulan rakam45 izlenme
Korona anketinin ihalesini bakın kim aldı?65 izlenme
"Ağaçları Bakanlık kestiriyor!"
Melih Gökçek'ten FETÖ'ye dev kaynak: 17/25 Aralık bile durduramamış!
Geciken faturalar rekor kırdı!
Cem Yılmaz, rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede anjiyo yapılmıştı, doktorundan ilk açıklama: “Bir insanın geçirebileceği en büyük kalp krizlerinden biriyle geldi”