Konkordato haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul’da bulunan ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren Bortruck Lojistik konkordato istedi. Gebze’de çelik endüstrisinde faaliyet gösteren ÇelMer’in konkordato süresi uzatılırken, ofis malzemeleri satan Maya Kırtasiye’de konkordato başvurusunda bulundu.
ÇelMer kimdir?
ÇELMER Çelik Endüstrisi AŞ, 1986’da İstanbul Bayrampaşa'da haddehane olarak üretime başladı. Bugün 95.000 metrekare açık, 30.000 metrekare kapalı alan üzerinde Gebze/Kocaeli bölgesinde yarı kontinü modern bir haddehane, kabuk soyma, taşlama ve soğuk çekim olanaklarını kullanarak faaliyetini sürdürüyor.
İran, Suriye, Lübnan, İsrail, Bulgaristan, Yunanistan ve benzeri komşu ülkelerin yanı sıra Almanya Fransa ve İtalya gibi Avrupa topluluğu ülkelerine de fiilen ihracat gerçekleştiriyor. ÇelMer’in konkordato süresi 27 Eylül 2018 tarihinde 2 ay daha uzatıldı.
Bortruck Lojistik kimdir?
1997’de Hamle Nakliyat ismiyle faaliyete başlayan Bortruck Lojistik, günümüzde de faaliyetlerine devam ediyor.
Maya Kırtasiye kimdir?
Maya Kırtasiye 20 yıldır ofis malzemeleri satıyor. Maya Kırtasiye’nin konkordato süreci 25 Eylül 2018 tarihinden itibaren başladı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/2sirketkonkordatoistedi1sirketsureyiuzatti2669678/
Kayyum döneminde Soylu ve Erdoğan’a on binlerce liralık hediyeler verilmiş!114 izlenme
Erdoğan'ın danışmanı Yasin Aktay'a göre Suriyeliler giderse ülke ekonomisi çökermiş!65 izlenme
MSB: 6 adet Yunanistan’a ait F-16 havada önlendi70 izlenme
Uzm. Dr. Siber: Vücudun sıvı ihtiyacının yaz aylarında özellikle dengelenmesi gerekiyor27 izlenme
Gündeme bomba gibi düşecek iddia: Erdoğan'dan Bakan Uraloğlu'na Instagram azarı!31 izlenme
Yeşili katledip kaçak fabrika diktiler!110 izlenme
YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal: "İsrail uçaklarına petrol bizden gidiyor"24 izlenme
Araç sahiplerine kötü haber: Motorine dev zam!90 izlenme
AKP'li yönetici yanan konağını belediyeye yaptırdı: Halkın bütçesinden 15 milyon TL harcandı
Böcek ailesinden sonra İstanbul'da bir skandal daha! Yeni evli kadın mühendis içtiği kahve yüzünden ölümle pençeleşiyor
Alım gücü 1.595 TL eridi! Emeklinin sofrasına zam düştü
Milli Eğitim’den “Atatürk’e hakaret” açıklaması