Çorlu'da 30 yıldır kuyumculuk yapan Ömer Karaman banka şube müdürlüğü yapması dolayısıyla Seçil Erzan'ı 25 yıldır tanıdığını savcılık ifadesinde söyledi.
20 YIL SONRA KARŞISINA ÇIKTI
Karaman 20 yıl sonra karşısına çıkan Erzan'a birikimi nasıl teslim ettiğini anlattı.
“ELİT İSİMLER FONDA”
Dava dosyasına giren ifadeye göre, Seçil Erzan 2023 başında kuyumcu Karaman’ın işyerini ziyaret etti. Banka yöneticilerinin adını vererek, Fatih Terim'in de katıldığını iddia ettiği yüksek getirili fondan bahsetti.
Fonda bir çok futbolcunun da olduğunu her isteyenin fona katılamayacağını, elit isimleri fona dahil ettiklerini anlattı.

PARALARI VERİRKEN GÖRÜNTÜLÜ ARADI
Karaman ifadesinde “Seçil Erzan'a parça parça bir milyon 640 bin dolar ve 5 milyon 884 bin TL'yi teslim ettim. Seçil Erzan'ın benden para almak için işletmeme Nazlı Can adlı kadını gönderdi. “Nazlı Can'a paraları verirken çektiğim fotoğrafı Erzan'a gönderip görüntülü aradım. Fon getirisi olarak bir kez 100 bin dolar aldım” dedi. Ömer Karaman, bu fotoğrafları da dosyaya delil olarak koydu.
Sözcü
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Nevzat Bahtiyar'ın oğlu konuştu: 'Gizli toplantı ve Whatsapp detayı'41 izlenme
Ekimoz Nedir?87 izlenme
Tunceli’den kafa karıştıran yangın açıklaması: Vali ‘söndü’ dedi belediye yalanladı!44 izlenme
Ekrem İmamoğlu savunmasıyla tarihe geçti! İsmail Saymaz duruşmada yaşananları anlattı! Olay olacak detay!18 izlenme
Merdan Yanardağ’dan Osman Gökçek’e yanıt: Babanın Ankara’yı parsellemesine benzemez117 izlenme
Sokak röportajında konuşan genç Yalancı Almancıların gerçek yüzünü takır takır açıkladı60 izlenme
Doğal gaz akışını kesen Rusya, Avrupa'yı videoyla tehdit etti: Bu kış çok ama çok zor geçecek27 izlenme
Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı: 'Beni toprağa gömmesinler...'25 izlenme
Yangınların faturası 300 milyarı aşacak!
CHP'li vekilden flaş iddia: "Ülkeye kaçak giren kızlar tarikat evlerinde tespit edildi"
İçişleri Bakanlığı MHP'li Belediye Başkanı, MHP'li ve AKP'li meclis üyeleri hakkında yolsuzluk soruşturması başlattı!
MSB'den teğmenler için yeni açıklama