İYİ Parti, sosyal medya hesabından yayınlamayı sürdürdüğü ‘Millet Portreleri' kapsamında 42 yaşındaki İlhan isimli çiftçinin anlattıklarını paylaştı.
22 yıl boyunca çiftçilik yaptığını belirten dertli çiftçi şöyle konuştu:
* Çiftçilik bizim baba mesleğimiz. Küçük bir tarım işletmesiyiz. 1520 tane ineğimiz vardı. Annem, eşim hep beraber peynir üretiyorduk. Artık bırakacağız bu işi de. Bırakmamızın sebebi; hayvanların karnını doyuramıyoruz.
* Kendi karnımızı bile doyuramıyoruz, hayvanlarınkini bırakın da…Hiç istemememe rağmen inekleri kestirmeyi düşünüyoruz. Çocuğum bile, ‘Baba çiftçilik çok kötü bir meslek' demeye başladı. Mutlu bir şekilde başladığım çiftçilik kabus oldu bize.
AKŞENER: ÇİFTÇİMİZİ TOPRAĞA KÜSTÜRDÜĞÜNÜZÜ ÇOK İYİ BİLİYORUZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise şu mesajı verdi:
* Üreticinin kazancını düşürüp sırtına sürekli yeni borçlar yükleyen, yanlış politikalarla tarımda yıkıma neden olan bu iktidarın, çiftçimizi toprağa küstürdüğünü çok iyi biliyoruz. İyilikle büyüyen bu milleti kötülükle idare edemezsiniz. Kimsenin şüphesi olmasın ki Türkiye iyileşecek.
Erdoğan’ın korumaları suçlamaları kabul etti!1700 izlenme
Emin Çölaşan, koronavirüste unutulan konuyu gündeme getirdi: Onların durumu ne?53 izlenme
Danıştay ağaç talanına 'dur' dedi! Cumhurbaşkanlığı kararına direnen mahalleli kazandı19 izlenme
İşletmeler için tehlike çanları çalıyor!308 izlenme
‘Geçinemiyorum’ diyen Demet Akalın lüks lokanta açtı!78 izlenme
Özgür Özel çok sert konuştu: "Kumpasçıları ve işbirlikçileri gömeceğiz"18 izlenme
Atatürk'e 'kâfir' diyerek skandala imza atan bir şahıs daha piyasaya çıktı26 izlenme
ABB'yi Ankara'daki Ay-Yıldızlı trafik lambaları için CİMER'e şikâyet ettiler!27 izlenme