30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kocaeli Gebze'de düzenlenen törene götürülen iki çocuğun karınlarının aç olması nedeniyle fenalaştığı iddia edildi. Çocukların fenalaştığını gören çevredekiler kısa süreli panik yaşadı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gebze Kent Meydanı'nda çelenk bırakma töreni düzenlendi. Saat 10.00'da başlayan törene Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, komutanlar ve siyasi partilerin ilçe başkanları yanısıra çeşitli okullardan öğrenciler de katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Kocaeli Barış Gazetesi'nden Hanifi Surun'un haberine göre; törene katılan bir öğrenci Gebze Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Kadir Coşkun'un konuşma yaptığı sırada fenalaştı. Öğrenciye müdahale edilirken, bir başka öğrenci daha baygınlık geçirdi.
İddiaya göre öğrenciler, aç oldukları için fenalaştı.

halktv.com.tr
Kaynak:Kocaeli Barış Gazetesi
AKP’li belediyenin 54.5 milyonluk ‘acil’ havuz ihalesi tanıdık isme gitti!49 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diploması davası öncesi çıkan arbede de jandarma coplarla müdahale etti32 izlenme
Vatandaşlar pazarda isyan etti: Suçlu ‘dış güçler’ bunlar sütten çıkmış ak kaşık28 izlenme
Olmayan binanın, olmayan anahtarını teslim edecekler21 izlenme
Ankara’da bu konuşuluyor… Mehmet Özhaseki adaylıktan geri çekilebilir!1284 izlenme
İktidar cumhuriyet kurumu THK'dan intikam alıyor29 izlenme
Atatürk'e 'firavun' diyen gerici yazara bakan ziyareti!100 izlenme
Bulgaristan'da çıkan orman yangını da Türkiye'ye ulaştı!12 izlenme
Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Toplam vaka sayısı 236.112'ye, can kaybı da 5.784'e yükseldi!
Utandıran rapor: Türkiye'de her dört kişiden biri yardıma muhtaç!
Erdoğan’ın ‘gayet uygun’ dediği Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerinde zam yağmuru var!
Sağlık Bakanı’ndan acı itiraf: Sağlıkta dışa bağımlıyız!