Samsun’daki 19 Mayıs Devlet Hastanesi’nin temeli 2019 yılı Ekim ayında atılırken, hastanenin 2020 yılı içerinde tamamlanarak hizmete gireceği açıklandı.
Ancak, ödenek yetersizliğinden yavaşlayan hastane, zemin katının su çektiği ve duvarlarının nemli olduğu tespit edilmesine rağmen 2021 yılı Haziran ayında açıldı.


“BORULAR TIKANDI”
Sözcü'de yer alan habere göre, yaklaşık 6 bin metre kare alan üzerine inşa edilen 30 milyon liraya mal olan 40 yatak kapasiteli devlet hastanesinin zemin katından su aldığı ileri süren vatandaşlar tepki gösterdi.
Hastanenin 2 yıllık olduğunu belirten vatandaşlar, eksiklikler giderilmeden hastanenin teslim alındığını iddia etti.
Öte yandan hastanesi çevresinde kapsamlı kazı çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında daha önce dökülen kaldırım ve beton zemin iş makineleri tarafından yıkıldı.
Sağlık İl Müdürlüğü ise, hastanenin alt katındaki gider borularının tıkandığını, boruların şirket tarafından değiştirildiğini ve devletin bir zararının olmadığı belirtti.
En düşük emekli aylığına düzenleme geliyor40 izlenme
KPSS’de ilk tespitler yapıldı: Sınavdaki 3 soru yayınevinin soru bankasındakiyle birebir aynı!54 izlenme
Kılıçdaroğlu'na bir şok daha! İlker Başbuğ ve Tuncay Özkan'dan Özel'e destek22 izlenme
Atatürk büstüne baltalı saldırı!39 izlenme
Kriz kâhini Roubini uyardı: "Erdoğan kazanırsa…"52 izlenme
Beştepe'deki Sedat Peker istifalarının perde arkası48 izlenme
AKP'li belediye bir ayda 33 konser vermiş35 izlenme
İmamoğlu açıkladı: 980 milyon lira 1 haftada buhar olmuş!197 izlenme