Uluslararası araştırma şirketi Ipsos 33 ülkede 22 bin kişiyle 2021 yılının nasıl geçtiğini ve 2022 yılı beklentilerinin ne olduğu yönünde araştırma gerçekleştirdi. Araştırma sonucunda Türkiye'deki yurttaşların gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Araştırmada “2022'nin, 2021'den daha iyi bir yıl olacağına inanıyorum” diyen yurttaşların oranı yüzde 59'da kaldı. Türkiye bu oranla yeni yıldan en umutsuz insanların yaşadığı 3'üncü ülke oldu. Global ortalama ise yüzde 77.
Sözcü'de yer alan habere göre; Türkiye'de “2021 benim ve ailem için kötü bir yıldı” diyenlerin oranı yüzde 74. Türkiye bu oranla Güney Afrika ve Güney Kore'den sonra 2021'den en umutsuz 3. ülke oldu. “2021 ülkem için kötü bir yıl oldu” diyenlerin oranı ise Türkiye'de yüzde 85 olarak kaydedildi.
EKONOMİDE EN UMUTSUZ ÜLKEYİZ
Türkiye’de dünya ekonomisinin 2022’de 2021’den daha iyi olacağını düşünenlerin oranı yüzde 40’ta kaldı. Türkiye bu oranla en sonda, ekonomiden en umutsuz ülke oldu.
AKP'li belediye 100 milyon TL açık verdi 215 milyon TL faiz ödedi!87 izlenme
Milyonluk servis ihalesi yine damada gitti!282 izlenme
Seçil Erzan 'Neden kaçmıyorsun?' diyen ismi açıkladı35 izlenme
Eski TÜİK Başkanı Şaibeli Sandıklardaki Oyları Hesapladı: "İşte Böyle Çalınıyor" Diyerek Duyurdular30 izlenme
Yılın ilk kabinesi bugün toplanıyor! Masada emekliye ek zam başlığı var21 izlenme
'Kulağımıza gelen duyumlar var' diyerek sıkıştırdı: CHP'li vekilden THY ve Ajet'e zor sorular!49 izlenme
Taliban'a övgüler düzen Mehmet Boynukalın'a tokat gibi yanıt!61 izlenme
Yandaş medya ile AKP'li vekil birbirine girdi182 izlenme
Reza Zarrab’ın ek iddianamesinde çapıcı ayrıntılar
Manisa'da yemekten zehirlenen askerler isyan etti 'Zehirli yemeği bize zorla yedirdiler, şimdi biz burada konuştuk diye gece bizi dövecekler !'
Bir buyruk verin de şu fiyatlar bir insin
Türkiye’de 4 tanesi 279 TL’ye Almanya’da 20’lisi 341 TL’ye satılıyor