Sosyal medyadan usta gazeteciler Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve sanatçı Müjdat Gezen'in annelerine dil uzatan ve AKP’den son seçimlerde Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı olan Çelebi Altuntaş hakkında Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturmanın başladığı öğrenildi.
PAYLAŞIMI YAPTIĞINI KABUL ETTİ
Soruşturma kapsamında Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli Altuntaş'ın evinde arama yapıldığı, cep telefonuna el konulduğu öğrenildi.
Altuntaş'ın ifadesinde paylaşımın 2017 yılında yaptığını kabul ettiği ve Uğur Dündar'ın yanıt vermesinden sonra paylaşımı yenilediğini anlattığı belirtildi.
Şüpheli Altuntaş'ın paylaşımını Müjdat Gezen’in katıldığı bir TV programında Nihan Osmanoğlu için söylediği sözlerden dolayı yaptığını da itiraf etti.

UĞUR DÜNDAR, SOYLU’YA SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI YAPMIŞTI
Usta gazeteci Uğur Dündar, Twitter’dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak'a seslenerek, “Sn. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” demişti.
Bu açıklamanın ardından Bakan Soylu, Dündar'ı arayarak gerekli işlemlerin yapılması için yetkililere talimat verdiğini söylemişti.
Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e küfür eden Çelebi Altuntaş hakkında Avukat Celal Ülgen tarafından suç duyurusu yapılmıştı.
Gri listedeki iki terörist teslim oldu!114 izlenme
Bakan Güler'in açıklamalarını Atatürkçü teğmenler böyle çürüttü12 izlenme
Varşova'da kullanılmayan bir binada 4 erkek cesedi bulundu34 izlenme
Emeklilerin isyanı devam ediyor: “Onlara gelince itibardan tasarruf olmuyor, halka gelince sabredelim. Neyin sabrı? Geçinemiyoruz, ötesi var mı? Ülke bitmiş”29 izlenme
En turistik noktalardan biri olan Galata Kulesi’nde skandal görüntü! Cübbeli, sarıklı tebliğciler şort veya kısa giyinen turistleri uyardı37 izlenme
Emekli olup çalışmak isteyenlerin dikkatine! İşe başladıktan sonra maaşınız düşebilir27 izlenme
Küresel piyasalarda Powell'ın açıklamaları38 izlenme
Yobaz böyle buyurdu: Kadınlar çalıştığı için paranın bereketi olmuyor !165 izlenme
İran İsrail'in uydu üssünü vurdu: "Siyonist rejimin ana iletişim merkezlerindendi"
Pfizer’ın aşısında şok: İlk aşıda yüzde 50 koruma, mutasyonlara etkisiz!
'Alo Fatih' ikinci gözaltısında karakoldan serbest kaldı! Çifte standart mı var?
Botaş’ın gaz alım maliyeti düştü ama vatandaşa indirim yapmadı!