Tekstil, döküm ve kaynak makineleri, takım tezgahları, presler, tarım ve hasat makineleri, pompalar, gemi vinçleri, römorklar, kord bezi, sitrik asit, camlar, ateş tuğlaları, emniyet kemerleri, yapışkanlar, termostat, tartı alet ve cihazları, peruklar, kar küreyiciler, fırınlar, davlumbazlar, demir çelikten eşya, kablolar, kıymetli süs eşyası ile bazı muhtelif ürünleri kapsayan 400’ün üzerinde ürün için 30 Eylül’e kadar geçici olarak ürün bazında değişen oranlarda yüzde 20’ye kadar, bu tarihten sonra ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda ek gümrük vergisi uygulanacak.

Kararda yer alan hususlara ilişkin tebliğiler çıkarma, özel ve zorunlu durumları inceleyip sonuçlandırma yetkisi Ticaret Bakanlığı’nda olacak.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/400unuzerindeuruneilavegumrukvergisigetir5899319/
Nehir kıyısına çadır kent inadının acısını depremzedeler yaşıyor!51 izlenme
Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adliyede birbirine girdi!80 izlenme
Eski TÜİK Başkanı’ndan TÜİK’e suçlama, Mehmet Şimşek’e çağrı40 izlenme
TL’deki değer kaybını dünya böyle gördü: Birkaç dakika içinde oldu45 izlenme
Uyuşturucu operasyonunda 8 kişi için karar: Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı21 izlenme
Suriye'de iki günde binden fazla insan ölmüş26 izlenme
KYK'da "neden şort giydin" soruşturması! "Sapık düşünce sizinle kalsın"180 izlenme
Çarpıcı iddia! 'Soykırım' yalanını Saray neden alttan aldı?101 izlenme
Yolsuzluk itiraflarında bulunmuş, AKP'den istifa etmişti: Eski belediye başkanından AKP’lilere zehir zemberek sözler!
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın memleketinde dikkat çeken seçim mesajı
Son ankette Erdoğan ve Bahçeli'ye büyük şok! Millet İttifakı fark attı!
Prof. Dr. Celal Şengör'den olay sözler ! "En cahil Türkler Müslüman Türklerdir"