Konya'nın Meram ilçesindeki muhtarlara ücretsiz dizüstü bilgisayar dağıtan AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un belediyeyi 57 milyon borç ile devraldığı öğrenildi. Dağıtım töreninde konuşan Kavuş, yeni bilgisayarlarla hizmet verimliliğine teknolojik katkı sunduklarını belirtti. Kavuş, “En akılcı ve başarılı yönetim, muhtarlarla birlikte yürütülen çalışma tarzıdır” dedi.
Muhtarlar adına söz alan Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, kendilerine Meram Belediyesi tarafından verilen bilgisayarlar sayesinde daha verimli çalışabileceklerini belirterek, “Başkanımız, ne zaman kapısını çalsak bize açtı. Her zaman yanımızda durdu. Bu bilgisayarlar da bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Bunun için Başkanımız Mustafa Kavuş'a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
31 Mart yerel seçimlerinde partisinden tekrar aday gösterilmeyerek koltuğunu Mustafa Kavuş’a devreden AKP’li eski Meram Belediye Başkanı Fatma Toru belediyenin borcunu 57 milyon olarak açıklamıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/57milyonborcuolanakplibelediyedenmuhtarlaralaptop5347053/
Eyvah ulusal menfaatlerimize geçmiş olsun! Erdoğan onayladı!462 izlenme
Suçu 'Hizbullah'ı Meclis'te istemiyoruz' demesi mi? F.Bahçe'ye ceza geliyor52 izlenme
Halka yasak iken şehir hastanesi müteahhitlerine dolarla kira ödenmesi devletin kasasını vurdu!89 izlenme
Bekçi şiddetini görüntüleyen gazeteciye para cezası!131 izlenme
Niyet Diyanet’in önünü açmak31 izlenme
Hafize Gaye Erkan maaş almaya devam edecek mi?45 izlenme
Mutfak enflasyonu tencereden taştı21 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 6.871 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.470.901’e, can kaybı da 25.865’e yükseldi!89 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan'ın kırıklarla dolu karnesini çıkardı: "İlk seçimlerde tasdiknamesini verip göndereceğiz"
AKP 'İmamoğlu' konusunda toplumu ikna edemedi!
Almanya istedi iddiası! Türkiye, Ege Ordusu’nu lağvedecek mi?
Sedat Peker'den 'Soylu' iddiası! "Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde!"