Diyanet cami yapımı için bağış kampanyası başlattı.
2018 bütçesi 7.7 milyar lira olarak belirlenen Diyanet İşleri, cami yapımı için bağış kampanyası başlattı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Aziz milletimizin bugüne kadar olduğu gibi kıyamete değin camilere destek olacağına canıgönülden inanıyoruz. Bu bağlamda 'Bir Tuğla da Benim Olsun' kampanyasını başlatmış bulunuyoruz." dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan "Bir Tuğla da Benim Olsun" kampanyasının tanıtımı, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda yapıldı.
Başlatılan kampanyaya ilişkin bilgi veren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, "Bizler caminin değerleriyle kurulan bir medeniyetin varisleriyiz. Sadece ibadetlerimiz değil tarihimiz, edebiyatımız, örf ve adetlerimiz camiyle iç içedir." dedi.
Erbaş, şöyle konuştu:
"Türkiye Diyanet Vakfımız, kadirşinas milletimizin desteğiyle Balkanlardan Afrika'ya, Kafkaslardan Güney Amerika'ya, İngiltere'den Haiti'ye, Filistin'den Belarus'a kadar yeryüzünün her yerinde, ezan sesine hasret kimse kalmasın şuuru ve gayesiyle camiler inşa etmektedir. İslam'ın bu topraklar üzerinde varlığının sembolü olan camilerin inşa ve ihyası için başta gece gündüz demeden fedakarca gayret gösteren Diyanet camiasının bütün kademelerindeki kıymetli din gönüllülerimiz olmak üzere, bu yolda emek sarf eden, maddi ve manevi destek veren aziz milletimizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyor, camilerin inşası için yapılan bütün yardımların Allah indinde makbul ve ebedi kurtuluşa vesile olmasını niyaz ediyoruz."
"CAMİ" yazarak istenilen numaraya mesaj göndererek 10 lira bağışta bulunulabiliyor.
https://www.birgun.net/haberdetay/diyanetcamiyapimiicinbagiskampanyasibaslatti211021.html
Erdoğan'dan Mansur Yavaş'a tehdit!512 izlenme
Çocuk parkına ateş açıldı: 2'si çocuk 3 yaralı!217 izlenme
Yurttaştan iddianame farkındalığı: "İddianame, iddia üzerine hazırlanırsa iddianamedir. İftira varsa iddianame değildir. Bizi daha da hırslandırdı"17 izlenme
Ünlü ekonomist krizi değerlendirdi "Başkanlık sistemi çabuk sona erdi"1799 izlenme
Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit eden kişinin sahte doktor olduğu teyit edildi!46 izlenme
AKP listelerinden seçime giren DSP’li Önder Aksakal hakkında suç duyurusu! Aksakal'ın vekilliği tehlikede55 izlenme
Emekliler Ramazan Bayramı’nı evde geçirmek zorunda: Ne memleket yolu ne toruna harçlık33 izlenme
Emekli ve memurun kuruşu kuruşuna zamlı maaş tablosu! ‘Zam kurnazlığı’ milyonları vurdu!123 izlenme
EspressoLab, boykot çağrısı yapanlara dava açmaya başladı
İmamoğlu’na Yalova’da sevgi seli: "Bizim olduğumuz yerde iş olur, icraat olur, çözüm olur, proje olur!"
Avrupa’da Corona paniği! Kıbrıs’ta görüldü, İtalya’da 97 kişi daha öldü
'Beyaz AK Partili Adam,' beton ve asfaltın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!”