Turan, Varank ve Pakdemirli’ye, ‘’Son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu?
Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük?" sorularını yöneltti.
Sözlerini sürdüren Turan; "Çarşıda pazarda herkes bunu konuşuyor. Ancak hiçbir bakan buna ilişkin tek kelime etmiyor. Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir savunma yaptı mı?
Sayın bakanım, 3,5 yaşında bir oğlumun yüzüne bakarken bu maskeli balodan dolayı utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?‘’ sorularını yöneltti.
Bakan Varank da, ‘’Sen şov yapmak istemişsin ben sana cevabını vereyim’’ dedi.
Son 5 yılda satılmayan biletlere çıkan ve alınmayan ikramiyeler için Hazine’ye bakın ne kadar para aktarıldı!
Deniz Zeyrek: "Özlem Çerçioğlu ‘Özgür Özel’le 4 saat konuştum, bana hiçbir cevap vermedi’ demişti, Çerçioğlu’nun yanındakiler o toplantıyı kayıt altına almaya çalışmış"
Ünlü oyuncudan Kılıçdaroğlu’na mektup: ‘Sizden arınmış bir ülke istiyorum’
Kamu bütçesinden hacamata pay! CHP'li Şahbaz düzenlemeye tepki gösterdi: "Elveda modern tıp, yaşasın sülük, ot..."
Cami inşaatına hilafet bayrağı astılar! Vali'den açıklama geldi
AKP Milletvekilinin eşi Bodrum'daki ballı ihaleyi kaptı!
IPA Başkanı açıkladı: İşte Instagram’ın kapanmasının Türkiye’ye maliyeti!
Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'nun benzinlik selamlaşmasını inandırıcı bulmadı: "Denemesi bedava. Gelsin Kayyum Bey birlikte İstanbul’da bir tur atalım"
Bakırköy'de 16 yaşındaki kızın fotoğrafını çekerken yakalandı: Meydan dayağından kaçamadı!