Ankara Büyükşehir Belediyesi, AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in ABB'nin "kefen alımlarında yolsuzluk yaptığı" iddiasına ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı.
Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, Gökçek hakkında sert ifadeler kullanıldı.
Açıklamada şöyle denildi:
Siyaseti kendine mesken tutan meczup bir politik meftanın, edep yoksunu yavrusu, Milletin değerlerini iftiralarına takarak, şarlatanlık yapmaya çalışıyor. Kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak; iddia edilen hususların bir kısmı Teftiş Kurulu tarafından incelenmiştir.
Diğer konular ise derhal araştırılmaya başlanmıştır. Ancak özellikle ifade etmek isteriz ki; elinde delil olduğunu iddia eden herkesin gideceği adres bellidir; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı. Bilinmelidir ki; Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde suç işleyen asla korunmaz.
Şu hususu da kamuoyuna tekrar hatırlatmak da fayda görüyoruz; hırsıza 'hırsız' olduğunu unutturursanız, kendini erdem abidesi sanmaya başlar.
Nefes
YSK Başkanı 14 Mayıs'ta oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı35 izlenme
4 yıldır sadece yüzde 10 artırılan emeklinin 1.100 liralık bayram ikramiyesi 74 dolara düştü!34 izlenme
İşsiz vatandaş belediye önünde kendisini ateşe verdi!218 izlenme
Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! "Burada nasıl yaşanır artık"50 izlenme
Hatay'da binler İmamoğlu için sokaklara döküldü22 izlenme
Kolin İnşaat'a büyük kıyak! Aldığı ihaleyi duyanlar küçük dilini yuttu34 izlenme
CHP'li Kaftancıoğlu oyların yeniden sayılmasının 'tek nedenini' açıkladı800 izlenme
Narin cinayetinde flaş gelişme: Ramazan Atasoy tutuklandı!74 izlenme