
Habertürk’ten Nalan Koçak’ın haberine göre; Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, FETÖ elebaşı Gülen’in yaşadığı Pensilvanya eyaletinde bir cezaevine nakledildi.
‘KOŞULLARI DAHA İYİ BİR HAPİSHANE’
Amerikan Federal Mahkum Sistemi'ndeki bilgilere göre Atilla, Pensilvanya'daki Schyulkill Cezaevinde bulunuyor. Serbest bırakılacağı tarih ise sistemde 25 Temmuz 2019 olarak görünüyor. Cezaevinin internet sitesindeki bilgilere göre, burası sadece erkek hükümlülerin tutulduğu orta güvenlikli bir cezaevi. Basındaki bazı haberlere göreyse diğerlerine kıyasla koşulları daha iyi bir hapishane.
Hakan Atilla, İran yaptırımları davasında New York Bölge Mahkemesi tarafından suçlu bulunmuş, geçtiğimiz mayıs ayında da hapis cezası 32 ay olarak açıklanmıştı. Cezaevinde tutulduğu süre çıkarıldığında cezası 18 ay olarak belirlenmişti. İyi hal nedeniyle de cezada indirim bekleniyordu. Atilla, Connecticut eyaletine bağlı Danbury kentindeki federal cezaevinde tutuluyordu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abddenflashakanatillahamlesipensilvanyayanakledildi2575122/
Bunu ilahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan söylüyor! 'En çok porno izleyen il Konya'80 izlenme
Tarih verdi: Sigaraya bir zam daha!42 izlenme
Muharrem İnce, "Biz Türkiye'ye giden üçüncü yoluz"22 izlenme
Ali Mahir Başarır: Yalıkavak Marina'nın 500 milyon lira cirosu nerede?50 izlenme
Yandaş medya Show TV’ye savaş açtı: Güldür Güldür algı operasyonu173 izlenme
Seçimden önce bitecek denilen projeye sadece 2 bin TL ayrıldı32 izlenme
Kaynaklar tarikatlara: Eğitimden sağlığa kadar her alana yerleştiler, ihaleleri kaptılar!31 izlenme
'Erdoğan'ın amacı muhalefeti hazırlıksız yakalamak' diyen MetroPOLL kurucusu Sencar, 'baskın seçim' için tarih verdi!77 izlenme