
Habertürk’ten Nalan Koçak’ın haberine göre; Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, FETÖ elebaşı Gülen’in yaşadığı Pensilvanya eyaletinde bir cezaevine nakledildi.
‘KOŞULLARI DAHA İYİ BİR HAPİSHANE’
Amerikan Federal Mahkum Sistemi'ndeki bilgilere göre Atilla, Pensilvanya'daki Schyulkill Cezaevinde bulunuyor. Serbest bırakılacağı tarih ise sistemde 25 Temmuz 2019 olarak görünüyor. Cezaevinin internet sitesindeki bilgilere göre, burası sadece erkek hükümlülerin tutulduğu orta güvenlikli bir cezaevi. Basındaki bazı haberlere göreyse diğerlerine kıyasla koşulları daha iyi bir hapishane.
Hakan Atilla, İran yaptırımları davasında New York Bölge Mahkemesi tarafından suçlu bulunmuş, geçtiğimiz mayıs ayında da hapis cezası 32 ay olarak açıklanmıştı. Cezaevinde tutulduğu süre çıkarıldığında cezası 18 ay olarak belirlenmişti. İyi hal nedeniyle de cezada indirim bekleniyordu. Atilla, Connecticut eyaletine bağlı Danbury kentindeki federal cezaevinde tutuluyordu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abddenflashakanatillahamlesipensilvanyayanakledildi2575122/
Tepkiler üzerine belediye binasına nihayet Atatürk posteri alındı!241 izlenme
73 bin lirayı az bulan AKP’li milletvekili çifte maaşlı çıktı!35 izlenme
Uçaklara akaryakıt sağlayan firmanın ortakları ortaya çıktı! Aralarında Demirören de var!85 izlenme
Tank Palet Fabrikası hakkında son karar verildi!179 izlenme
Cumhurbaşkanlığı, Ege Adalarıyla ilgili soru önergesine 'Görev ve yetki alanıma girmiyor' deyip yanıt veremedi!244 izlenme
Miçotakis, Türkiye ve Yunanistan'ın yeniden yakınlaşmak istediğini söyledi34 izlenme
Çin'in Vuhan kentinde koronavirüsle mücadele için kurulan son hastane kapatıldı !116 izlenme
Başkan Vekili seçilen Sefer Karaahmetoğlu: "Beni burada gördüğünüz her gün demokrasinin bir utancını hep beraber yaşayacağız. İnan Güney özgür kalana kadar onun izinden devam etmeye çalışacağız"24 izlenme