AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
Kurtulmuş’un açıklamaları şöyle:
* ABD’nin terör örgütü YPG’ye maske gönderdiğine dair bir bilgi var ama teyit edilmiş bir şey değil. Ama şunu söyleyeyim; herkes kendi tıynetinde olanı ortaya koyar. Bu temel bir kuraldır; insanlar tıynetlerini asla değiştiremezler. Bizim tıynetimizde merhamet vardır, vefa vardır, yardımlaşma vardır.
* Biz New York’taki insanların sapır sapır döküldüklerini, ceset torbalarının yollarda olmalarını, hele hele bunların birçoğunun da yoksul mahallelerin insanlarını gördüğümüz, bildiğimiz her haber programından sonra içimiz burkuldu. Biz insanlık olarak yardım ettik, eğer ABD hükümeti de bir şekilde terör gruplarına yardım yapıyorsa onlar da tıynetinde olanları yapıyorlar.
* Maskeyi bırakın, umarız oradaki terör gruplarını destek vermeyi sürdürmezler. İnsanlığımızı gösteriyoruz, böyle bir şey varsa bundan rahatsız olduğumuzu ifade ediyoruz.
Ankara'da 112 örgütten 'hastaneleri açın' çağrısı152 izlenme
Yenidoğan Çetesi davasında ikinci duruşma: İşte sanıklara istenen cezalar38 izlenme
Şahan Gökbakar'dan 'akaryakıt zammı' tepkisi: 'Her benzinlikte bir halay başı...'41 izlenme
İktidarın seçim oyunları!460 izlenme
Murat Aci’nin kan parası için korkunç iddia! Ailesi "Kaça sattın?" diye sormuştu18 izlenme
AKP’nin ihtiyaç sahiplerine dağıttığı kömür çuvallarından taş çıktı43 izlenme
Böbreğini satan satana!147 izlenme
AKP Burger King açılışına çelenk gönderdi, İsrail'i protesto eden tekme tokat dövüldü!15 izlenme
Aziz İhsan Aktaş davasında 14. gün: İtirafçılar arasında laf dalaşı
İndirme rekorları kırıyor! Depremde hayat kurtaracak uygulama: İnternetsiz çalışıyor
O da bakan bu da bakan: Yanlış hesaptan mail attı, istifa etti; 41 işçi can verdi, hâlâ koltukta!
Sağlık Bakanı açıkladı: 29.081 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.149.094’e, can kaybı da 30.772’ye yükseldi!