İran ile İsrail arasındaki savaş 6. gününde tüm şiddetiyle devam ediyor. Gece boyunca her iki ülke de birbirlerine füze saldırıları gerçekleştirdi. Yaşanan gelişmeler hakkında TELE1'de Bilge Yurtdagülen'e konuk olan gazeteci-yazar Hüsnü Mahalli ABD'nin savaşa girme olasılığını değerlendirdi.
Hüsnü Mahalli radarlardan sinyal geldiği zaman İsrail'in karşılayamadığı füzeleri ABD'nin karşıladığını ifade ederek "Şu anda İran'a yönelik söz konusu bir ABD müdahalesi olursa Katar'dan yönetilecek. Orada 100 tane ağır bombardıman uçağı var. Bu nedenle uçak gemilerinin gelip gitmesine gerek yok. Bölgedeki tüm ülkelerde ABD üssü var" dedi.
Tele1
Doktorlar, mühendisler gidiyor onlar böyle geliyor! Kocaeli Gebze'de bir TIR'ın dorsesinden çıkan kaçak göçmenler, koşarak şehre dağıldı!
SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti
CHP'li vekilden artan koronavirüs vakaları hakkında flaş açıklama! "10 günde 4 bin yeni vaka"
Sigaraya büyük zam!
Kan donduran raporu İYİ Partili Kabukcuoğlu açıkladı: "Çocuğun cinsel istismarı 4 kat arttı"
İmamoğlu: "İstanbulluları ihanet projesine karşı çıkmaya davet ediyorum"
İşsizlik çığ gibi: Kayıt dışı çalışan yabancılar, vatandaşın cebini vurdu!
"Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" diyen Turgut Altınok'un 2019 seçimlerinden sonra 600 kişiyi işten attığı ortaya çıktı
Otoyollarda ‘yamalı bohçalı’ özelleştirme
Kızılay'ın dağıttığı altınlar sahte çıktı!