Seçimde CHP'den milletvekili adayı gösterilmeyen ve 14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu'na yönelik sert açıklamalarla tepki çeken Abdüllatif Şener, partisinden istifa ettiğini ve seçimde geçersiz oy kullandığını açıkladı.
Şener, "1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım" ifadelerini kullandı. Şener'in söz konusu açıklamalarına tepki yağdı.
Şener'in açıklamaları siyaset gündemindeki yerini korurken; gazeteci Şaban Sevinç, CHP’li başka bir milletvekilinin daha Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini iddia etti.
TV100'de konuşan Sevinç, bu milletvekilinin adını açıklamazken canlı yayında şu açıklamaları yaptı:
"CHP’de sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir başka vekil de var. Onun adını söylemem. O benim özel bir bilgim, isim vermeyeceğim. Başka milletvekilli olduğunu da biliyorum. Bu durum bize şeyi gösteriyor. Tamam, Abdüllatif Şener’in davranışı kesinlikle kabul edilemez kaldı ki dün akşam soruları yanıtlarken kendisi de kendisiyle çelişkiye düştü. Yaptığı açıklamaların ne kadar korkunç olduğunu daha açıklamalarını yaparken fark etti."
Cunhuriyet
Sosyal medyadaki paylaşımlar için gözaltı dalgası başladı22 izlenme
Yurttaşlar ekonomik çöküş içerisinde: ‘İcra daireleri fabrika gibi çalışıyor’22 izlenme
30 Ağustos resepsiyonunda valinin elini sıkmayan subaylar disipline gönderildi!41 izlenme
İmamoğlu'na 'garip' bir dava daha: 'Kötü söz sahibine aittir' hakaret sayıldı!28 izlenme
Seçim sonuçlarına itiraz süresinin uzatılması için YSK'ya başvuru yapılacak53 izlenme
Yurt dışından Türkiye'ye dönen esnafın sözleri gündem oldu 'Türkiye’ye 2011 yılında döndüm, ama gerçekten pişman oldum!'100 izlenme
Depremzede aile 3 yıldır çadırda kalıyor: "Tir tir titriyorum üç battaniye ile yatıyoruz"14 izlenme
Aytun Çıray’ın mektubu178 izlenme