İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Karar Sizin” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Dilipak bugünkü yazısında, bazı AKP'lilerin "gazabına uğradığını” ifade etti.
Dilipak, “Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu'na geldi herhalde” diye belirtti.
Yazının ilgli kısmı şöyle:
Sizi kim yönetsin? Ben sizi kimin yöneteceğini biliyorum: Olduğunuz gibi idare olunacaksınız.
Sana, bana, ötekilere gönderilen 'vahiy'de mealen böyle yazıyor.
Aslında Üstün Dökmen’in açıklamaları bu açıdan çok önemli. 'Ölümlerden ölüm beğenmek' istemiyorsanız, bu kirli kumpastan yakamızı kurtarmamız gerekiyor. Ben AK Partilileri uyarayım derken AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin gazabı'na uğradım. Müştekilerin hepsi AKP’li değildi ama, onlar da içlerindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’lilerin oyunu'na geldi herhalde.
Aslında AK Parti içindeki AKP’lilerle, CHP’nin içindeki 'Beyaz Türkler, beyaz solcular' benim açımdan çok da farklı değiller.
Hadi beni yalanlayın, 'bizim içimizde Şeytanın dostlarına yer yok' deyin!
Bunları İstanbul sözleşmesinde, Lanzarotte de, 5G’de, pandemi sürecinde, iklim politikaları konusunda bir araya getiren güç neydi.
Şeytanın dindar, milliyetçi, liberal, sağcı, solcu, sosyalist, komünist, globalist AleviSünni kılıklı her çevreden dostları var.
...
Eğer bir toplumda birilerinin hırsız, katil dedikleri, öbür tarafta kahraman olarak alkışlanıyorsa ve herkes kendi günahkarını savunuyor, karışısındakilerin hakkındaki iddiaları araştırmadan kabul ediyor ve kendi yandaşları hakkında karşı taraftakilerin iddialarını araştırmadan reddediyor ise vay onların haline!
...
Hemen her iktidar döneminde hazine de kamu kaynakları da vatandaşlar da soyuldu. Enflasyon, devalüasyon da faiz gibi bir soygun aletidir. Bunların üstü hep örtüldü.
Hiçbir kazanım, adalet konusunda kaybettiklerimizin boşluğunu dolduramaz.
Maalesef hepsinde birden sınıfta kalıyoruz. Dünyamızı ve ahiretimizi yakan bu cehennemden ilk kurtarılması gereken adalettir.
Unutmayın, layık olduğunuz gibi idare olacaksınız...
Gerçek Gündem
İsrail Ordusu'ndan Filistinlilere muhbirlik teklifi: Para verilecek, güvenlikleri sağlanacak...29 izlenme
Özgür Demirtaş doları tutmak için bütçeden yakılan parayı açıkladı40 izlenme
Şişli Etfal Hastanesi 7 sağlık çalışanını işten attı!138 izlenme
1200 mahalle yabancılara kapatılacak38 izlenme
Parkta 5 çocuğu elektrik çarpmıştı: Mühendis 3 yıl önce uyarmış! İhmaller görmezden gelinmiş20 izlenme
CHP lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a İzmir göndermesi30 izlenme
‘ÇAYKUR, özelleştirilmek için zarar ettiriliyor’112 izlenme
Diyarbakır'da silahlı saldırı: Kafede oturan 22 yaşındaki kadın hayatını kaybetti41 izlenme
İşte Muharrem İnce'nin afişi ve sloganı
İnan Güney'den kızına duygulandıran mesaj: "Bugün yeni yaşına giriyorsun ya...."
'AKP’ye oy verenlerin yüzde 47’si başka ülke vatandaşı olmak istiyor'
Denize sıfır araziyi AKP’li kardeşler aldı! Şirket ihaleden 1 hafta önce kurulmuş