Muş’ta Bahçe köyünde geçimlerini hayvancılıkla sağlayan Gülşah ve Mehmet Emin Gülen çiftinin 7 çocuğundan 4’üncüsü olan 19 yaşındaki Çimen Gülen, YKS çıkışında babası tarafından çiçeklerle karşılanmıştı. O görüntüler sosyal medyada gündem olmuş ve büyük beğeni toplamıştı.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Çimen’in de puanı belli oldu. Çimen Gülen Yabancı Dil Testi’nde 431,45250 puan aldı ve Türkiye 10 bin 840’ıncısı oldu.

Genç öğrenci, hislerini şöyle dile getirdi: YKS sınavına girdim, çok güzel bir gündü. Günümü daha da güzelleştiren şey babamın beni çiçekle karşılamasıydı. Bugün YKS sonuçları açıklandı. Yabancı Dil Testlerinde 431.45250 puan alarak Türkiye 10 bin 840'ıncısı oldum. Çok şükür beklentimin üzerinde bir sonuç geldi. Babamın o anı şimdi gururla taçlandı.

Hedefinin yurt dışında yapay zeka destekli yazılım mühendisliği okumak olduğunu söyleyen Çimen, “Ekonomik özgürlüğümü kazanmak ve kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum" dedi.
Çimen Gülen’in babası Mehmet Emin Gülen ise şöyle konuştu: Kızım sınava girdiğinde ben ve annesi destek olmak için yanındaydık. Çıkışta onu nasıl mutlu edebilirim diye düşündüm. Çiçek almaya karar verdim. O dakikada sanki dünyalar benim oldu. Çok özel bir andı. Bugün sınavı kazandığını öğrendik, çok mutluyuz. Kızım okudukça onu desteklemeye devam edeceğim. Bizi bir kez daha gururlandırdı.
Gerçek Gündem
Kaynak: DHA
Hizbullah'ın tetikçisi tahliye edildi22 izlenme
Doğalgaz ve elektrikte gelire göre tarife dönemi geliyor48 izlenme
Narin’in baroya başvuran ağabeyinden ‘adalet’ talebi34 izlenme
"Evlatlıkla evlenilebilir" demişti Erdoğan'ın elinden ödül aldı38 izlenme
Sedat Peker'den Cumhrubaşkanı danışmanı Serkan Taranoğlu ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu hakkında flaş iddialar!68 izlenme
İbadeti şova çevirdi: Tesettürlü kadın lüks aracının arkasına yapıştırdığı yazıyla tepki topladı36 izlenme
Seçime günler kala AKP’li belediyeler yandaşa ihale yarışına girdi45 izlenme
Maydonoz Döner'e operasyonun perde arkası: Binlerce kişinin sicil ve maaş kayıtları incelenmiş49 izlenme
Erdoğan silah hediye etti, her ülkede sorun yaşandı
Bunu da gördük! Yargıtay üyesi Ali Doğan, yandaş A Haber'de amirallerin bildirisine tepki gösterdi!
Lüks araçları İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülünce, Dilan Polat'ın "Engin arabamı götürüyorlar" sözleri yeniden gündem oldu
İstanbul seçimi: Dört şirket birden anket sonuçlarını açıkladı!