Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Trablus/Libya'da görevi sırasında rahatsızlanan Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz'ın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.
MSB'den yapılan açıklamada, "Trablus/Libya'da 25 Ağustos 2020 tarihinde bir kahraman silah arkadaşımız görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'da şehit olan Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı. Akar mesajında, "Silah arkadaşımız, 25 Ağustos 2020 tarihinde Trablus/Libya'da, görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. (AA)

https://www.gercekgundem.com/guncel/207689/acihaberibakanlikduyurdulibyada1askersehitoldu
ORC Araştırma'nın anketinde Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a fark attı!43 izlenme
Kızıl Goncalar'daki olay 'türban' sahnesi kaldırıldı! Yapım şirketi açıklama yaptı46 izlenme
Kur Son Ayın Zirvesini Gördü46 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı'nın kızı eleştirilince sinirlendi: 'Burası bir lağım çukuru'21 izlenme
Arapça sorulan soruya Türkçe tercüme istemesiyle gündem olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan gençlere "Arapça öğrenin" tavsiyesi38 izlenme
Sayıştay ortaya çıkardı: Valiliklerde usulsüzlük!99 izlenme
AKP'liler şikâyet etti 'Atatürk’e teşekkür etmeliyiz' diyen Diyanet’in ataşesi görevden alındı!30 izlenme
Avrupa ile Türkiye arasında alım gücü arasındaki fark uçurum gibi açılmaya devam ediyor!88 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti: Soylu'ya yakın isim kasasını doldurdu!
Meclisi basan AKP'li başkanın kardeşi çıktı
Şirketlerinin kasalarına her yıl 247 milyon Euro aktarılıyor, bir köprü alıp, beş köprü bedeli ödeyeceğiz!
“Mevcut Cumhurbaşkanı üçüncü kez aday olabilir mi?” sorusuna YSK'dan şok cevap! ‘Görevlerim arasında yok’