Adana’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığı gölgede 45 derece, güneş altında ise 55 dereceyi gördü.

Kavurucu sıcaklarda evde duramayan vatandaşlar kendilerini dışarıya atarken, sokak hayvanları gölgelik alanlarda, güvercinler süs havuzlarının başından ayrılmadı. Sokakta çalışmak zorunda kalanlar ise zor anlar yaşadı.

'SICAKLARDAN HALÜSİNASYON GÖRÜYORUZ'
Yüksek sıcakların kendisini bunalttığını söyleyen Süleyman Erkek, “Buralardan gitmek istiyorum. Bu sıcaklarda evde oturmak ayrı dert, dışarı çıkmak ayrı dert. Evde 2 klima çalışıyor, elektrik faturası çok geliyor. O yüzden dışarı çıkıyoruz. Dışarıda ise sıcaklardan halüsinasyon görüyoruz, başımız dönüyor. Kurban olduğum Allah öyle bir sıcaklık gönderiyor ki elimizden hiçbir şey gelmiyor. Başımız sıcaklıktan resmen yanıyor” dedi.
halktv.com.tr
Kaynak:DHA
