Adana Uğur Mumcu Meydanı tek yürek ışıl ışıl aydınlandı! Yüz binler hep bir ağızdan 'Yiğidim aslanım' söyledi

21 izlenme 10 Temmuz 2025
Reklamlar

Cumhuriyet Halk Partisi, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerini sürdürüyor. 


Bu mitinglerde yeni adres, seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın tutuklandığı Adana oldu. Adana, bu akşam Zeydan Karalar ve İmamoğlu için tek ses oldu.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktidardan memura sefalet teklifi! AKP'li Ünal'ın Ayasofya paylaşımına 'NadirayaNeOldu' tepkisi! Murat Ülker Seçil Erzan'a para kaptıranlara ağır konuştu: "Herkes aptal siz akıllısınız öyle mi?" Mahkeme maske cezasını iptal etmişti, Valilik harekete geçti: “Bir de 7’inci bendi var”