Adıyaman’da 4 çocuk 64 saat sonra sağ çıkartıldı, ilk sözü “annem nerde” oldu

62 izlenme 08 Şubat 2023
Reklamlar

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaşları 2-16 arasında 4 çocuk depremden 64 saat sonra enkaz altından sağ çıkartıldı. Enkazdan ikinci olarak çıkarılan küçük çocuğun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

 (İHA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde çöken 5 katlı binanın enkazında kalan aynı aileden 4 çocuk AFAD ekipleri tarafından sağ olarak çıkartıldı.

Enkazdan ikinci olarak çıkartılan çocuklardan ismi öğrenilemeyen 4-5 yaşlarındaki çocuğunun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

Peş peşe sağ olarak çıkartılan çocukları ekipler sevince boğdu.

16 yaşlarındaki İlay’da ise bulunduğu yerden yarı baygın olarak kurtarıldı.

Sağ olarak kurtarılan çocuklar sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Özkoç'tan Ethem Sancak hakkında çok konuşulacak sözler! Turistik bölgelerde yer alan 8 hazine arsası satılacak! AKP'li Burhan Kuzu'nun Zindaşti ile bu kez WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! HÜDA PAR kız çocuklarının giyimini hedef aldı: Firmalara “Tesettüre uygun kıyafet üretin” çağrısı!