Taliban’ın 2021 yılında Afganistan yönetimini tamamen ele geçirmesinin ardından, sayıları yüzbinleri bulan Afganlar yığınlar halinde İran üzerinden ülkemize giriş yaptı.
Sınırlarımızdan her gün kaçak bir şekilde ellerini kollarını sallayarak giriş yapan Afganların askeri eğitim aldıkları hatta bu eğitimleri ABD ordusunun verdiği de iddia ediliyor.
Zafer Partisi Samandağ ilçe Başkanı Suphi Yıldız Afganlara ait olduğunu iddia etti bir video paylaştı. Videoda çok sayıda Afgan erkeğin oluğu görülüyor.
Yıldız sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Afganların ülkemizi işgal yolunda kamp yaptığı alandan görüntüler izliyorsunuz. Ordu gibi hazırlanıyor, kamp yapıyor ve hareket ediyor ediyorlar. Bu anlarını çekinmeden paylaştıklarından, her şeyin planlı ve serbest olduğunu anlayabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

AFGANLAR PENDİK SAHİLİ’NDE ASKERİ EĞİTİM YAPMIŞTI
İstanbul Pendik Sahili’nde çekilen görüntülerde çok sayıda Afgan’ın askeri eğitim yaptıkları görülmüştü. Görüntüyü izleyenler nerede bu devlet nerede bu hükümet diye adeta isyan etmişti.
Polis ekipleri Afgan grubu bölgeden uzaklaştırdığı bildirilirken grup hakkında herhangi bir sınır dışı işleminin yapılmaması ise dikkatleri çekmişti.
Yeniçağ
Avrasya Tüneli vatandaşın içinden geçti! Avrasya Tüneli için 5,4 milyar TL’lik ödeme
VPN talebi bir gecede yüzde 20 arttı
Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı: "Bu hafta çözelim"
IŞİD'li dehşet ailesi sınırı nasıl geçti? Bakanlık yanıt verdi
İşte Çannakale Köprüsü için verilen araç garantisi!
Reuters’tan Türkiye iddiası! "F-35 programına tekrar katılmak için ABD'li hukuk firmasına 1,5 milyon dolar ödeyecek"
Türkiye 44 Eurofighter alacak
AKP'li Cahit Özkan: "Türkiye en ucuz benzin ve mazotu satan ülkedir"
CHP Konya Ereğli Belediye Başkanı Ümit Akpınar, önceki dönemden kalan borçları protesto etmek için kendisine ev hapsi cezası verdi: "Birilerinin ses vermesi gerekiyor"
Alevi gençler için düzenlenen harem-selamlık kampa tepki
RTÜK, AA ve TRT hakkında suç duyurusu
CHP’li Balyalı’dan flaş açıklama! "İGDAŞ’ın vatandaştan topladığı doğalgaz paraları seçim öncesi İBB’ye aktarıldı"
Kadın spiker canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: "Bebek ve istismar... Korkunç bir çağda yaşıyoruz"
Şehir hastaneleri dolsun diye hastaların hayatı riske atılıyor!