Taliban’ın 2021 yılında Afganistan yönetimini tamamen ele geçirmesinin ardından, sayıları yüzbinleri bulan Afganlar yığınlar halinde İran üzerinden ülkemize giriş yaptı.
Sınırlarımızdan her gün kaçak bir şekilde ellerini kollarını sallayarak giriş yapan Afganların askeri eğitim aldıkları hatta bu eğitimleri ABD ordusunun verdiği de iddia ediliyor.
Zafer Partisi Samandağ ilçe Başkanı Suphi Yıldız Afganlara ait olduğunu iddia etti bir video paylaştı. Videoda çok sayıda Afgan erkeğin oluğu görülüyor.
Yıldız sosyal medya hesabından paylaştığı videoda “Afganların ülkemizi işgal yolunda kamp yaptığı alandan görüntüler izliyorsunuz. Ordu gibi hazırlanıyor, kamp yapıyor ve hareket ediyor ediyorlar. Bu anlarını çekinmeden paylaştıklarından, her şeyin planlı ve serbest olduğunu anlayabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

AFGANLAR PENDİK SAHİLİ’NDE ASKERİ EĞİTİM YAPMIŞTI
İstanbul Pendik Sahili’nde çekilen görüntülerde çok sayıda Afgan’ın askeri eğitim yaptıkları görülmüştü. Görüntüyü izleyenler nerede bu devlet nerede bu hükümet diye adeta isyan etmişti.
Polis ekipleri Afgan grubu bölgeden uzaklaştırdığı bildirilirken grup hakkında herhangi bir sınır dışı işleminin yapılmaması ise dikkatleri çekmişti.
Yeniçağ
Bakan Şimşek’in yediği kumpir de zamlardan nasibini aldı
Sosyal medya yıkıldı! MHP'nin kilit isminin masasında Öcalan kitabı
Sağlık emekçilerine büyük şok! Testi pozitif çıkana soruşturma!
Erdoğan'a montaj video şoku! Kılıçdaroğlu'nun montajlı videosuna erişim engeli getirildi
Vatandaş haklı olarak isyanda! Site yöneticileri oturdukları yerden 200 bin TL maaş alıyor
İktidar kamuda tasarruf yapılacağını söylüyor ama bütçe verileri öyle demiyor: Şatafat tam gaz!
AKP milletvekili ve il başkanı Sağlık Bakanı'nı dinlemedi!
Cevizlibağ skandalında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si serbest!
Dede Hasan Yağal'ın, Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha babası olduğu ortaya çıktı!