Anasayfa1
23 Nisan 2018 ( 282 izlenme )
Reklamlar

Afrin yardımını AKP’li 6 belediye paylaştı!

AKP, Afrin Harekatı nedeniyle Hatay’daki 6 belediyeye yol, sağlık gibi çalışmalar için 5 ila 12 milyon TL arasında karşılıksız maddi yardım yaptı. Hükümetin yardım verdiği belediyeler arasında Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Altınözü, Yayladağı belediyeleri yer aldı. Bu belediyelerin tümünün AKP’li belediyeler olması dikkat çekti.

Afrin yardımını AKP’li 6 belediye paylaştı

MHP'YE DE YOK

Afrin Operasyonu'nda altyapı ve yol çalışmalarını üstlenen CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra CHP'li Samandağ, Defne, Arsuz ve MHP'li Dörtyol Belediyesi'ne ise yardım verilmedi.

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem haksızlıkla ilgili, “Devletten herhangi bir yardım gelmemiştir. Bu konuda hükûmeti millî bir davamız olan Afrin Operasyonu'nda belediyelere uyguladığı çifte standarttan vazgeçip göreve davet ediyorum” dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/afrinyardiminiakpli6belediyepaylasti2365630/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Corona virüsü nedeniyle uluslararası acil durum ilan etti! 5 metrelik dev timsah lagünde yüzen bir kişiyi acımasızca boğdu! Adamı ardından evine kadar sürükledi. Terör örgütü PKK'nın yöneticisinden itiraf: 'En çok AKP ile görüştük' Baba-kız bir olup sokak hayvanlarını besleyen kadını darp ettiler!