Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, arama çalışmalarının 19’uncu gününde evine 1 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde üzeri taşla kapatılmış halde bulundu. Narin katledilmesine tepki yağdı. Son olarak şarkıcı ve manken olan Sevda Demirel, bu sorunlara şeriat kanunlarının çözüm olacağını söyledi.
Demirel’in şeriat çağrısı yaptığı açıklaması şöyle:
“Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriat, kapanmak vs. sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil bunlar. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz.”
Kaynak: TELE1
Madımak’ta hayatını kaybedenler anıldı
4 yılda bir arpa boyu yol alınamadı! Şehir hastanesi açılışı başka bahara kaldı
Şehit kızını bile kovdular! Demirören bu nasıl hoyratlık?
İBB’den çarpıcı uyarı! "Yarım bırakılan projeler, İstanbul’un altına döşenmiş bomba gibi"
Melih Gökçek 'Bundan sonra bu tip suikastler devam edecek !' Nereden biliyorsun ? Biliyorsan neden önletmiyorsun ?
Kayseri'deki baltalı vahşette akıl sağlığı raporu istendi
'Ve gündem itina ile değiştirilir': Ünlülere operasyon tepki çekti
AKP'nin pandemi yardımlarıyla ilgili çok çarpıcı iddia! "Bütçe artıya geçtiği halde ölümcül bir salgın ile boğuşan millete yardım edilmiyor"
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na yönelik sert eleştiri.
AKP'li Eyüpsultan Belediyesi,satmalara doyamadı: Arazileri jet hızıyla satışa çıkarttı!
AKP'li oyuncu Recep Terzi'den Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüse yakalanması ile ilgili iğrenç paylaşımlar!
Hollandalı çete lideri 'Bolle Jos'un kardeşi de İstanbul'da yakalandı
Urfalıları isyan ettiren olay! Konu: AKP ve koyunlar!
Fatih Altaylı fark etmeden Sezgin Baran Korkmaz'ın yerini ifşa mı etti?