İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birlikte aşacağız..." notu ile "Hatay Afet Koordinasyon Merkezi" olarak belirttiği konumda İsmailağa Cemaati'ne bağlı Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı üyeleri ile fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.
AHBAP ve Babala TV'ye hakaretler yağdırılırken, Bakan Soylu'nun cemaat mensupları ile birliktelik mesajı ile poz vermesi sosyal medyada eleştiri topladı.
Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından İktidar cephesi AHBAP, Babala, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a karşı algı operasyonlarını ve linç kampanyası başlatmış, iktidara yakın çok sayıda isim bu linç kampanyasına destek olmuştu.

İsmailağa Cemaati ise 6 yaşında çocuğun evlendirilmesi ile gündeme gelmis, cemaat üyelerinin açıklamaları infial yaratmıştı.
Öte yandan deprem bölgesinde ailesini kaybeden çocukların tarikatlar tarafından alıkonulduğu iddiasına yönelik tartışmalar da devam ediyor.
Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği konuyla ilgili suç duyurusunda bulunurken CHP’li vekiller de konuyu TBMM’ye taşıdı.
Yeniçağ
Bilal Erdoğan'ın TÜGVA'sından Çamlıca Camii atağı265 izlenme
Ninja bacımıza cesaret gelmiş 'Kemalist kesimdeki herkesin tutuklanmasını istiyorum !'994 izlenme
Köfteci Yusuf krizi sonrası, hükümete yakın yazardan dikkat çeken iddia39 izlenme
Bayrakçı son durumu açıkladı! Kim ne kadar oy alıyor?6922 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.837 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.723.316'ya, 28.706’ya yükseldi!101 izlenme
HES projesini AKP'li Birlik'in kuzeninin şaibeli şirketi yapacak44 izlenme
Bir sosyal medya gözaltısı daha!456 izlenme
Mansur Yavaş: "Cumhurbaşkanı’nın onayladığı krediyi reddettiler"37 izlenme