İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birlikte aşacağız..." notu ile "Hatay Afet Koordinasyon Merkezi" olarak belirttiği konumda İsmailağa Cemaati'ne bağlı Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı üyeleri ile fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.
AHBAP ve Babala TV'ye hakaretler yağdırılırken, Bakan Soylu'nun cemaat mensupları ile birliktelik mesajı ile poz vermesi sosyal medyada eleştiri topladı.
Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından İktidar cephesi AHBAP, Babala, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a karşı algı operasyonlarını ve linç kampanyası başlatmış, iktidara yakın çok sayıda isim bu linç kampanyasına destek olmuştu.

İsmailağa Cemaati ise 6 yaşında çocuğun evlendirilmesi ile gündeme gelmis, cemaat üyelerinin açıklamaları infial yaratmıştı.
Öte yandan deprem bölgesinde ailesini kaybeden çocukların tarikatlar tarafından alıkonulduğu iddiasına yönelik tartışmalar da devam ediyor.
Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği konuyla ilgili suç duyurusunda bulunurken CHP’li vekiller de konuyu TBMM’ye taşıdı.
Yeniçağ
Bursa’da Suriyelilerle Türkler arasında tehlikeli gerginlik!451 izlenme
Türkiye'de düzenlenen 'Alimler' toplantısında tepki çeken sözler! 'Laiklik en zararlı şeydir'35 izlenme
Şimdi de domates krizi: Yüzde 400 arttı!245 izlenme
CHP'nin talebiyle olağanüstü toplanan Meclis çoğunluğu sağlayamadı! Kılıçdaroğlu "Bundan sonra olacaklardan hükümet sorumludur" dedi.31 izlenme
Özel Üniversite’nin sahibi Arapça konuştu öğrenciler başkaldırdı, salonu terk etmek isteyenleri güvenlik engelledi!51 izlenme
Ağam bizimle eğlenir! İngiltere'ye gitti ülkeyi unuttu: Kişi başı gelirle övündü19 izlenme
İsveç’teki hastane yetkilisi konuştu! ‘Tedavi etmediler’ sözü için ne dedi?195 izlenme
Yasaklar kimin için ve neden uygulanıyor? Cübbeli Ahmet'ten kızına büyük düğün!132 izlenme