CHP’de yeni haftanın en önemli gündem başlığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısı oldu. 9 Haziran Salı günü Meclis’te kürsüye kimin çıkacağı merak konusu.
Grup toplantısı talebi CHP Grubu tarafından reddedilen Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Haziran Salı günü Meclis’te sunuş konuşması yapacağını belirterek ziyaretçilerin salona alınması için TBMM Başkanlığına resmi yazı gönderdi.

Mutlak butlan kararının ardından CHP'nin genel başkanlık koltuğuna atanan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarının, salı günü grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapacağını ifade ettiği belirtiliyor.
CHP’nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel ise Genel Başkanlığı dönemindeki MYK’yı Meclis’te topladı.
Özel, yaptığı açıklamada, “Grup başkanvekili arkadaşımız gerekli başvuruyu yapıyor. Benim açacağım grup toplantısı yapılacak” ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın gerçekleştirileceği öne sürülen grup toplantısında sert mesajlar vermesinin beklendiği ifade ediliyor.
Kulislerde, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında bazı isimleri doğrudan hedef alarak eleştiriler yöneltebileceği konuşuluyor.
Toplantı içeriğinde parti içi tartışmaların yanı sıra güncel siyasi gelişmelere ilişkin mesajların da yer alabileceği belirtiliyor.
Sözcü
Türkiye'de vatandaş kırmızı ete hasretken Diyanet Moritanya'yı doyurdu45 izlenme
Komisyonda YENİ Parti ve DEM Parti arasında Demirtaş tartışması: Saruhan Oluç'tan 'O bizim yoldaşımız' tepkisi21 izlenme
Dertler ortak: Geçinemiyoruz20 izlenme
Korkulan oldu! ‘Süper taşıyıcı’ tam 46 kişiye corona bulaştırmış!252 izlenme
Milli park davaları nedeniyle onlarca vatandaş evsiz kalacak25 izlenme
Euro ile emekli maaşı alan gurbetçinin "Erdoğan’dan memnun musun?" sorusuna cevabı: "Memnunum. Hem de nasıl. Ne kadar pahalı yapsa da ona vereceğim"47 izlenme
Gerici Yazar Dilipak: Belki yarın Korona'nın aşısı, ilacı diye sunacakları şeye kısırlaştırıcı bir şeyler de katacaklardır109 izlenme
Özgür Özel görüntüleri izletip sert çıktı: "Seçime kadar bekle, millete güveniyorum ulan"30 izlenme