Sağlık raporu ve ehliyet için aile hekimliğini tercih eden vatandaşlar artık bu hizmetler için para ödeyecek.
Genel Sağlık Sigortası'na ilişkin düzenlemeleri de içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre; Aile hekimlerinden alınan bazı raporlar ücretli hale gelecek. Örneğin ehliyet raporu için başvurulması durumunda belli bir miktar ücret alınacak. Raporlar karşılığı toplanan ücretler döner sermayeye aktarılacak.
Yasayla ayrıca aile hekimleriyle ilgili de düzenlemeler yapılıyor. Düzenlemeye göre aile hekimleri mesai saatleri dışında ücret karşılığında hastalara bakabilecek.
Sözcü
Rıza Akpolat hakkında 'rüşvet istendiği' iddiasıyla tutuklama talebi9 izlenme
Deli dumrul Sağlık Bakanlığı'na da çökmüş!31 izlenme
Fatih Altaylı ile İsmail Saymaz'a soruşturma27 izlenme
Yargıtay'dan emekli maaşı için emsal karar16 izlenme
Erdoğan yine tutturamadı28 izlenme
Ukrayna ordusu, Kiev bölgesindeki Borodyanka'da Rus ordusuna ait tankları imha etti!186 izlenme
AKP, belediyeyi böyle batırmış! 200 bin TL’ye kayısı, 21 bin TL’ye tespih!103 izlenme
Dilan Polat davasının seyri değişebilir! Gizli tanık tek tek tüm sistemi anlattı44 izlenme
Miçotakis'ten Erdoğan'a cevap: Ordumuzun gücüyle pozisyonumuz net ve kendimize güvenimiz tam
Atatürk’e hakarete tepki göstermişti! Beyoğlu’nda cami imamının kaldığı lojmanda yangın
HÜDA PAR'lı Faruk Dinç, Kemalizm’e saldırmaya devam ediyor: “Bu ülkede neredeyse Kemalizm’den darbe yemeyen kalmadı. Kadınların eğitim hakkını da alan yine bu zihniyettir”
Dehşete düşüren bilimsel araştırma! Türkiye maalesef zirvede